Survivor 5: Ξέφυγε η κατάσταση στην παραλία των Διασήμων - Έντονος καυγάς ανάμεσα σε Ευρυδίκη και Ναυσικά

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ξέφυγε η κατάσταση στην παραλία των Διασήμων - Έντονος καυγάς ανάμεσα σε Ευρυδίκη και Ναυσικά

Χωρίς αύριο τσακώνονται οι Διάσημοι εδώ και λίγο καιρό μετά τις απανωτές ήττες που σημειώνουν, οι οποίες θα τους κοστίσουν έναν παίκτη στο αυριανό επεισόδιο (δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί). Στο αποψινό 22/2 επεισόδιο του Survivor 5, ωστόσο, παρακολουθήσαμε μια τεράστια ρήξη ανάμεσα σε Ναυσικά και Ευρυδίκη, οι οποίες άρχισαν να ξεμπροστιάζουν η μια την άλλη ανεπανόρθωτα.

Η Ναυσικά έγινε γνωστό ότι έθαβε εδώ και αρκετό καιρό την Μυριέλλα ενώ η Ευρυδίκη ότι μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια για την ηθοποιό, αποκαλώντας την, μάλιστα, τρελή. Σε εκείνο το σημείο τα αίματα ''άναψαν'' ακόμα περισσότερο με τις παίκτριες να τσιρίζουν η μία στην άλλη χωρίς να μπορεί να γίνει αντιληπτό από που προέρχονταν η κάθε φωνή.

Ο τσακωμός της Ναυσικάς και την Ευρυδίκης στο Survivor 5

Η ανάρτηση της Πελαγίας Καζολέα

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor 5 (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή της), η Πελαγία Καζολέα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή αλλά φοβούνται.

«Survivor!! Ένα αναπάντεχο ταξίδι ζωής μόλις τελείωσε!

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με υποστηρίξατε, που ταυτιστήκατε, που θυμώσατε, που γελάσετε, που βγάλατε οποιοδήποτε συναίσθημα!

Επέστρεψα χαρούμενη & υπερήφανη μη έχοντας αλλοιώσει το χαρακτήρα μου.

Ως γυναίκα παίκτρια του δυσκολότερου παιχνιδιού επιβίωσης θέλω να τονίσω σε ΟΛΕΣ εσάς να πιστεύετε στην δυναμη σας γιατί μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε οποιοδήποτε δύσκολη συνθήκη & να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει να νιώσετε λιγότερο ικανή -χρήσιμη.

Για μένα η αξία και η πραγματική νίκη ταυτίζετε με την αξιοπρεπή αποχώρηση. Τα καλύτερα έρχονται», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτησή της.