Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα ο Απόστολος Ρουβάς - «Θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγνώμη στον..»

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα ο Απόστολος Ρουβάς - «Θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγνώμη στον..»

Για το πολύ σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας παίζουν Διάσημοι και Μαχητές στο αποψινό 22/2 επεισόδιο του Survivor 5 - δείτε εδώ την ομάδα που κερδίζει - και στο άκουσμα των μηνυμάτων που θα λάβουν οι παίκτες από τους φίλους τους, συγγενείς αλλά και συντρόφους, σχεδόν όλοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Μια αναπάντεχη τροπή ωστόσο πήρε η κατάσταση αυτή για τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος παίρνοντας το λόγο θέλησε να ζητήσει μια συγνώμη όπως είπε από τον πατέρα του, που έχει χωρίσει από όταν ήταν παιδί με την μαμά του και τον θεωρούσε για πολλά χρόνια υπαίτιο για ότι συνέβαινε σε εκείνον και την οικογένειά του.

Τα λόγια του Απόστολου Ρουβά για τον πατέρα του στο Survivor 5

«Κάτι που με έχει καταρρακώσει είναι ότι θέλω να πω μία τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν από όταν ήμουν επτά και τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα. Θέλω να ακούσω τη φωνή του και να του ζητήσω συγγνώμη και θέλω να βελτιωθούν οι σχέσεις μας, να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Ρουβάς.

«Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor» - Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για τον αδερφό του, Απόστολο

Το μεσημέρι της Κυριακής 6/02 ο Σάκης Ρουβάς μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή τη διαδικτυακή συναυλία που έδωσε στις 13 Φεβρουαρίου. Από την άλλη, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον αγαπημένο του αδερφό, Απόστολο Ρουβά τον οποίο βλέπουμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 5.

«Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor. Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο, συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο, ό,τι και να λέμε αυτά που περνούν όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου.

Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος. Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια. Ήταν πολύ συγκινητική η αφιέρωση».