Survivor 5: «Και σε θέλω και πουλάει» - Ο Κατσαούνης "έδωσε" στεγνά την Μυριέλλα

Αποκάλυψε μπροστά σε όλους τι του είχε πει στην αρχή του φλερτ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Και σε θέλω και πουλάει» - Ο Κατσαούνης

Σε ένα ακόμη Συμβούλιο του Νησιού έδωσαν το παρών Διάσημοι και Μαχητές στο αποψινό 24/2 επεισόδιο του Survivor 5, προκειμένου να ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που πρόκειται να αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δύο ομάδες απόψε αγωνίστηκαν δύο φορές για δύο ξεχωριστά έπαθλα φαγητού, με τους Μαχητές να κερδίζουν το κοτόπουλο με τις πατάτες, και τους Διάσημους έπειτα το κλαμπ σάντουιτς.

Χορτασμένοι λοιπόν όλοι οι παίκτες, κάθισαν στις θέσεις τους και ακολούθησε λίγα λεπτά μετά ο κακός χαμός μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας. Ο πρώτος μάλιστα την έδωσε στεγνά μπροστά σε όλους, αποκαλύπτοντας πως στην αρχή του φλερτ του, η ηθοποιός του είχε πει χαρακτηριστικά "Και σε θέλω και πουλάει", κάτι που επιβεβαίωσε και η Ασημίνα.

Αρχικά ο Σπύρος είπε: «Η αφέλεια της Μυριέλλας είναι σε τέτοιο βαθμό που ντρέπομαι να πω... Αφέλεια σε βαθμό κακουργήματος. Ποντάρω στο να φύγει η Μυριέλλα. Το συμφέρον της κυρίας Ευρυδίκης, επηρεάζει πάρα πολύ και έπιασε την αδύναμη στιγμή της Μυριέλλας, εκμεταλλεύτηκε η Ευρυδίκη την στιγμιαία αδυναμία της Μυριέλλας και κέρδισε την πέμπτη ψήφο. Γράφεις σενάριο σε βραζιλιάνικο σήριαλ που εγώ το έχω δει».

«Μην παίρνει και όρκο ότι δεν έχει παίξει ποτέ τη μοιραία», απάντησε ο Γιώργος Κατσαούνης με την ηθοποιό να λέει: «Αυτός έχει πρόβλημα, είναι από άλλο επεισόδιο. Μάθε να δέχεσαι μία χυλόπιτα».

«Ποιος έχει πρόβλημα; Γιατί έχω πρόβλημα; Για πες! Πώς δεν έχω πρόβλημα! Και θα ήθελα να τονίσω ότι όταν ο Άρης σε είχε πει διπρόσωπη, δίκιο είχε. Πώς μου είχες πει; Και σε θέλω και πουλάει! Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σήριαλ. Εγώ θα φάω χυλόπιτα από εσένα;», είπε ενοχλημένος ο αγρότης.

Ο τσακωμός Κατσαούνη - Μυριέλλας στο Survivor 5

«Αυτό που ένιωσαν τα παιδιά...» - Η αποκάλυψη του Λάμπρου για Μυριέλλα και Κατσαούνη

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης 15/2 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγο μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Ο δημοσιογράφος φυσικά αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor 5.

«Κατηγορηθήκαμε ως φαταούλες. Τρώγαμε λίγο περισσότερο όταν κερδίζαμε. Για να κερδίσεις και να παίξεις όμως έπρεπε να είσαι 4 ώρες κάτω από τον ήλιο και να σκυλιάζεις. Τρώγαμε 400 θερμίδες και χάναμε 3.000. Ήθελα να ζήσω την εμπειρία για αυτό πήγα. Ήθελα να δω πως είναι, η εμπειρία και τα αγωνίσματα. Μόνο η πείνα δεν ήταν πρόβλημα για μένα, περίεργο.

Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε ο Βαλάντης. Μπήκε για να μας ανακατώσει; μπήκε για να μπει να κάνει μία δεύτερη καριέρα αλλά το διαχειρίστηκε λάθος; μπήκε γιατί είχε πολλά θέματα και ήθελε να τα λύσει εκεί μέσα; Πάντως αυτά που έκανε ήταν πολύ άσχημα θέματα. Γκρίνια και τσακωμός από το καλημέρα. Ο John είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για την Μυριέλλα μετά την οικογένειά της. Η Μυριέλλα έζησε ένα ρομάντσο με τον Κατσαούνη. Το έχουν πει και οι δυο τους. Αυτό που ένιωσαν τα παιδιά ήταν αληθινό», αποκάλυψε ο Λάμπρος.