Όλα στη φόρα: Στημένα τα αγωνίσματα του Survivor 5 - Ποιος αποφασίζει ποιος θα κερδίσει και πως

Στην αρχή είχαν φήμες, όμως τώρα επιβεβαιώθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλα στη φόρα: Στημένα τα αγωνίσματα του Survivor 5 - Ποιος αποφασίζει ποιος θα κερδίσει και πως

Μπορεί το Survivor να είναι από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι παγκοσμίως και πολλοί τηλεθεατές να το παρακολουθούν με προσήλωση, ωστόσο, πολλοί είναι και αυτοί που το κατηγορούν για στημένα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, γνωστή είναι η φήμη πως τα αγωνίσματα είναι ήδη κανονισμένα και η παραγωγή γνωρίζει πολύ καλά ποιος θα κερδίσει.

Την φήμη λοιπόν αυτή, ήρθε να επιβεβαιώσει και ένας παλιός παίκτης σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. Ο λόγος για τον Πάνο Καλίδη που είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης στον 4ο κύκλο και είχε αποχωρήσει οικειοθελώς αποκαλύπτοντας και τον λόγο.

Έτσι στήνει τα παιχνίδια του Survivor η παραγωγή

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, η παραγωγή αποφασίζει ποιο θα είναι το επόμενο αγώνισμα ανάλογα με το ποια ομάδα θέλει να κερδίσει. Ξέρουν τις αδυναμίες κάθε παίκτη και ανάλογα διαλέγουν τον στίβο μάχης και τον στόχο.

Αυτός είναι ο νικητής μέχρι στιγμής στο Survivor 5

Το Survivor 5 είναι ξεκάθαρα το παιχνίδι των ανατροπών! Μπορεί αρχικά να ήθελαν φαβορί για τη νίκη του φετινού κύκλου τον Γιωρίκα Πιλίδη, ωστόσο, μετά την αποχώρηση του ήρθαν τα πάνω κάτω στα στατιστικά. Βέβαια, άλλαξαν ακόμη περισσότερο μετά την είσοδο των νέων παικτών.

Μπορεί ο 5ος κύκλος να έχει πολύ ριάλιτι και λιγότερο παιχνίδι, ωστόσο, όπως έχουμε δει υπάρχουν αρκετοί δυνατοί παίκτες. Τόσο άνδρες όσο και γυναίκες.

Όπως γράφει το Tivi Σίριαλ και η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, o Άρης Σοϊλέδης είναι ο παίκτης που βρίσκεται πρώτος σε στατιστικά. Συγκεκριμένα, τα ποσοστά νίκης του αγγίζουν το 75%, ενώ δεύτερος έρχεται ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Από την ημέρα που έκανε την είσοδο του στην ομάδα των Διάσημων άλλαξε το κάρμα της, παρόλο που τις τελευταίες ημέρες οι Μαχητές προσπαθούν να αλλάξουν τα δεδομένα των νικών.

Άρης Σοϊλέδης νικητής survivor 5