Survivor 5: «Αν δω σήμερα μήνυμα από τον Χρήστο...» - Η εξομολόγηση της Ασημίνας για τον Δάντη

Ανυπομονεί να ακούσει κάτι από εκείνον

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αν δω σήμερα μήνυμα από τον Χρήστο...» - Η εξομολόγηση της Ασημίνας για τον Δάντη

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως η Ασημίνα και ο Χρήστος Δάντης είναι ζευγάρι. Η νεαρή παίκτρια των Μαχητών έχει ανά καιρούς αναφερθεί πολλές φορές στον σύντροφό της, ενώ του έστειλε και ένα δώρο με την Παρασκευή που αποχώρησε.

Στο σημερινό (1/3) επεισόδιο του Survivor 5, οι παίκτες αγωνίζονται για έπαθλο επικοινωνίας (δείτε εδώ ποιος κερδίζει) και έτσι η Ασημίνα εξήγησε πως περιμένει πώς και πώς να διαβάσει ένα μήνυμα από τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, δε δίστασε να σχολιάσει πως αν τον ακούσει δεν είναι απίθανο να κλάψει καθώς της λείπει πάρα πολύ.

Το σχόλιο της Ασημίνας για τον Δάντη στο Survivor 5

Παντρεύεται με το που βγει από το Survivor 5 - Και όχι δεν είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου...

Και όμως μια παίκτρια του Survivor 5 που αυτή την στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, όταν αποχωρήσει κάποια στιγμή από το παιχνίδι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Έχει ήδη απασχολήσει από την πρώτη ημέρα κιόλας που την είδαμε μέσα στο ριάλιτι, θα απασχολήσει και μόλις βγει από αυτό.

Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαείδη, η οποία έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις τόσο λόγω του κραξίματος που είχε κάνει στην Ασημίνα πριν εισβάλει στους Μαχητές, αλλά και λόγω της άγνωστης σχέσης της με τον Γιάννη Τσολάκη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, μόλις επιστρέψει από τον Αγιο Δομίνικο, η Σταυρούλα θα οργανώσει τον γάμο της με τον πρωταθλητή του σπριντ Παναγιώτη Τριβυζά και θα τον προγραμματίσουν για τον Σεπτέμβριο.

Η πρόταση γάμου έγινε το 2018 σε ένα ταξίδι στη Μαγιόρκα, Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Παναγιώτης είχε άγχος, γιατί είχε κρύψει το δαχτυλίδι στη βαλίτσα τους και προσπαθούσε να μην το ανακαλύψει η αγαπημένη του.

Παντρεύεται με το που βγει από το Survivor 5 η Σταυρούλα Χρυσαείδη