Survivor 5 spoiler 2/3: Η ομάδα που κερδίζει απόψε

Διάσημοι ή μαχητές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 2/3: Η ομάδα που κερδίζει απόψε

Αρχικά να υπενθυμίσω πως σήμερα Τετάρτη 2/3 δεν είναι η τελευταία ημέρα της εβδομάδας για το Survivor 5 ως συνήθως. Όπως σας αποκαλύψαμε θα προβάλλεται επεισόδιο και τις Πέμπτες που θα δείχνει συγκεκριμένα πράγματα (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες).

Πάμε τώρα στα σημερινά! Trailer δεν έχει βγει ακόμα αλλά δεν το χρειαζόμαστε κιόλας αφού οι πληροφορίες μας έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο.

Απόψε οι δυο ομάδες, Διάσημοι και μαχητές, θα παλέψουν για έπαθλο φαγητού. Το χρειάζονται όλοι οι παίκτες ανεξαιρέτως. Θα πάρουν δύναμη για να φέρουν εις πέρας τα επόμενα αγωνίσματα.

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor;

Όσοι διαβάζετε Youweekly.gr γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν πέφτουμε σχεδόν ποτέ έξω. Τετάρτη 2/3, ώρα 07:58 και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με σιγουριά πως το αποψινό αγώνισμα θα το κερδίσουν ξανά οι Μπλε. Μετά τη νίκη τους στο αγώνισμα επικοινωνίας που έχουμε πει ουκ ολίγες φορές πως είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών, οι Μαχητές φαίνεται πως πήραν τα πάνω τους και απόψε θα μπουν δυναμικά στο αγώνισμα και θα καταφέρουν να το κατακτήσουν.

Από την άλλη οι διάσημοι ηττημένοι για ακόμα μια φορά. Ούτε επικοινωνία, ούτε φαγητό... χάλια η κατάστασή τους... Θα τους στοιχήσει πολύ, έτσι ξέρω έτσι σας λέω...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils