Και σήμερα 3/3 επεισόδιο Survivor 5 - Μόλις κυκλοφόρησε το trailer με τις ανακοινώσεις του Λιανού

"Μια γυναίκα είναι έγκυος..."

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Και σήμερα 3/3 επεισόδιο Survivor 5 - Μόλις κυκλοφόρησε το trailer με τις ανακοινώσεις του Λιανού

Το Survivor 5 φέτος πάει αρκετά καλά σε νούμερα τηλεθέασης, για την ακρίβεια είναι το πιο δυνατό project του ΣΚΑΙ για φέτος, κι αυτός είναι ο λόγος που οι ιθύνοντες αποφάσισαν να του δώσουν περισσότερη... δύναμη! Από την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε αποκαλύψει πως οι μέρες προβολής του ριάλιτι θα επεκταθούν και θα έχει κι ένα επεισόδιο κάθε Πέμπτη βράδυ.

Βέβαια, λόγω των εξελίξεων με τον ξαφνικό πόλεμο που έσκασε στην Ουκρανία την προηγούμενη Πέμπτη δεν προβλήθηκε καθώς την ώρα του πήρε ενημερωτική εκπομπή που μετέδιδε τις εξελίξεις. Ωστόσο, απόψε 3/3 θα παρακολουθήσουμε επεισόδιο.

Πρώτη Survivor Πέμπτη λοιπόν και μετά την αποχώρηση του Τσολάκη που βύθισε σε κατάθλιψη την Σοφιάννα θα παρακολουθήσουμε κάποιες πιο ανάλαφρες στιγμές, τα παιχνίδια της Καραϊβικής. Ο ΣΚΑΙ κάθε Πέμπτη θα δείχνει τα κουίζ που παίζουν οι παίκτες, δηλαδή δεν θα υπάρχουν αγωνίσματα κλπ.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τι θα συμβεί...

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Απειλεί με αποβολές ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τους τσακωμούς να δίνουν και να παίρνουν και τον Ατζούν να προσπαθεί να πάρει το μέτρα του. Τι συνέβη και έγινε έξαλλος ο ισχυρός άνδρας της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός σκέφτηκε πολύ σοβαρά να πετάξει εκτός Survivor 3 παίκτες, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους, οι οποίοι όχι απλά ενεπλάκησαν σε τσακωμό αλλά έπεσαν και... "χοντρές"!

Όπως αναφέρουν οι πηγές τρεις άνδρες παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, με τον άνδρα να χτυπάει τον άλλον και την παραγωγή να μπαίνει στη μέση για να βάλει τέλος σ' έναν τσακωμό άνευ προηγουμένου! Αφορμή στάθηκε η κόντρα δύο ανδρών που υπάρχει εδώ και αρκετό διάστημα, με τον τρίτο να παίρνει το μέρος του ενός και το "μπούγιο" να έχει άσχημη κατάληψη!

Ο ισχυρός αυτός τσακωμός όμως έφτασε στα αυτιά του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος προσπάθησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr