Survivor 5 - αποκλειστικό: Άγριος τσακωμός με Μυριέλλα και Κάτια - Μπορεί να μην προβληθεί ποτέ

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - αποκλειστικό: Άγριος τσακωμός με Μυριέλλα και Κάτια - Μπορεί να μην προβληθεί ποτέ

Όσοι περιμέναμε να δούμε την περσινή Κάτια Ταραμπάνκο, που είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τη συμμετοχή της στο Survivor 4, μάλλον... γελαστήκαμε, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε εκείνο της επιβίωσης και της ίντριγκας.

Το μοντέλο ήρθε με... άλλες διαθέσεις στο Survivor 5, έχοντας διαβάσει πολύ καλύτερα, τόσο τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στη ζούγκλα όσο και το πώς ακολουθείται η στρατηγική από τις εκάστοτε κλίκες, με αποτέλεσμα το αγωνιστικό μέρος, για το οποίο είχε ξεχωρίσει πέρυσι και είχε «σβήσει» την όποια αντιπάθεια από το GNTM, να περνά σε δεύτερη μοίρα.

Στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης βλέπουμε ξανά... την παλιά Κάτια, η οποία από την πρώτη κιόλας μέρα έσπευσε να κάνει συμμαχίες, κοιτάζοντας προς το μέρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Βρισηίδας Ανδριώτου, με τα άλλα κορίτσια, που δεν είναι της αρεσκείας τους, να βρίσκονται στο στόχαστρο.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, άλλωστε, ήταν η πρώτη παίκτρια που τσακώθηκε μαζί της με το που μπήκε στο παιχνίδι, ενώ χθες (2/3)... διαβάστε την συνέχεια εδώ.