Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ανήξεροι τι μας...» - Η φωτογραφία με την Μυριέλλα και τον Βαλάντη πριν το Survivor 5

Λίγο πριν παραδώσουν στην παραγωγή τα κινητά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ανήξεροι τι μας...» - Η φωτογραφία με την Μυριέλλα και τον Βαλάντη πριν το Survivor 5

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχώρησε από το Survivor 5, κάτι που έκανε τις δύο φίλες του, Μυριέλλα και Ναυσικά, να κλάψουν αρκετά. Ο δημοσιογράφος ωστόσο έχει επιστρέψει πια στην καθημερινότητά του αρκετά αλλαγμένος και διαφορετικός, μιας και πλέον είναι -16 ολόκληρα κιλά.

Ο ίδιος αρκετά συχνά αναφέρεται στο παιχνίδι και μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης 3/3 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τον Δομίνικο λίγο πριν την έναρξη του ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, τον βλέπουμε να ποζάρει με τη Μυριέλλα και τον Βαλάντη.

«Η τελευταια φωτογραφία που τράβηξα πριν παραδώσω το κινητό μου στην παραγωγή του Survivor. Ξημερώματα 21.12.21 με @myriella_kourenti_official και @valadis_avg photobomber! Ολοι γιομάτοι και ανήξεροι τι μας ξημερώνει», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα με την Μυριέλλα και τον Βαλάντη λίγο πριν το Survivor 5

Ο Κωνσταντάρας αποκαλύπτει τι συνέβη στο Survivor 5

Έφυγε με το άγχος μήπως βρεθεί πρώτος στον τάκο της αποχώρησης, τελικά όμως επέστρεψε με ψηλά το κεφάλι και 16 κιλά ελαφρύτερος. «Έχω 23 χρόνια να φτάσω σε αυτά τα κιλά και ευχαριστώ το Survivor γι' αυτό», δηλώνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που μιλά στο YOU για τους χαρακτήρες που συνάντησε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του όσο εκείνος έδινε τον δικό του αγώνα επιβίωσης, καθώς και για τη γυναίκα που περίμενε χρόνια να έρθει στη ζωή του...

Τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία, η μουσική, το δέλεαρ της υποκριτικής και η «σκιά» του σπουδαίου συνονόματου παππού του. Όλα μπαίνουν στο τραπέζι στη συνάντησή μας μετά το Survivor, με πρώτη και κυριότερη την παρουσία του στο παιχνίδι, όπου πήγε για να αποσπάσει πολύτιμες εμπειρίες και... πληροφορίες!

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Survivor 5 Λάμπρος Κωνσταντάρας περιοδικό YOU

Τα «καραγκιοζιλίκια» που ανέφερες, συνεχίζονταν όλο το 24ωρο ή γίνονταν μόνο όταν ήξεραν πως γράφει η κάμερα;

Η κάμερα είναι παρούσα σχεδόν όλη τη μέρα. Υπήρχαν στιγμές που ηρεμούσαν τα πράγματα και μας έλεγαν: «Εντάξει παιδιά, τηλεόραση κάνουμε» ή «αφήστε με να κάνω τρέλες γιατί θέλω να φύγω», που ήταν ψέμα. Όταν ερχόντουσαν τα συνεργεία και οι ρεπόρτερ άρχιζε το σόου.

Με ποιους θέλεις να κάνεις παρέα μετά το παιχνίδι και σε ποιους δεν θα μίλαγες;

Σίγουρα θέλω να κάνω παρέα με τον Απόστολο Ρουβά, τον Άρη Σοϊλέδη, τη Μυριέλλα Κουρεντή και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Θεωρώ ότι μου ταίριαζαν ως άνθρωποι, από την εμπειρία που είχα μαζί τους όλο το 24ωρο και δυστυχώς ο κόσμος δεν μπορεί να κρίνει, γιατί είδε λίγα πράγματα. Και ο Γιωρίκας είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, απλώς δεν είχαμε πολλά-πολλά. Με τους άλλους δεν ήμουν κοντά, αλλά δεν έγινε και κάτι - εννοείται ότι δεν βάζω μέσα τον Βαλάντη (δείτε εδώ πως έλυσαν τις διαφορές τους μετά το παιχνίδι) και την Βρισηίδα, που είχε κάποιες εκνευριστικές στιγμές στο παιχνίδι.

Πώς σου φάνηκε το φλερτ της Μυριέλλας με τον Γιώργο Κατσαούνη;

Γλυκό και αληθινό, έστω για τα λίγα δευτερόλεπτα ανάμεσα στα διαλείμματα, μέσα στα οποία μπορούν να έρθουν κοντά δύο άνθρωποι. Υπήρχε μια ατμόσφαιρα που κολάκευε και τους δύο, αλλά δεν νομίζω ότι μέσα σε αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να έχει κάποια ευτυχή κατάληξη.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα Τετάρτη 23/2 σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ