Survivor 5 Spoiler: Φημολογούμενη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ο παίκτης που μπαίνει αύριο (5/3)

Και είναι κούκλος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler: Φημολογούμενη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ο παίκτης που μπαίνει αύριο (5/3)

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στο αυριανό (5/3) επεισόδιο του Survivor 5, καθώς σύμφωνα με το trailer που έχει κυκλοφορήσει (δείτε το εδώ), στο παιχνίδι πρόκειται να μπουν δύο νέοι παίκτες. Ο ένας από αυτούς μάλιστα είναι παλιός γνώριμος της ελληνικής showbiz καθώς πριν από λίγους μήνες του χρέωναν σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, κάτι που βέβαια δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα, του οποίου το όνομα είχε ακουστεί για το Survivor και πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα συμφώνησε με την παραγωγή και βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Στάθης Σχίζας είναι επιχειρηματίας, ενώ την ίδια στιγμή ασχολείται ενεργά και με το kick boxing. Όπως αναφέρουν οι πηγές μας μάλιστα, πρόκειται να μπει στην ομάδα των Διάσημων προκειμένου να τους ενισχύσει μιας και τον τελευταίο καιρό έχουν σημειώσει αρκετές ήττες.

Φωτογραφίες από το Instagram του νέου παίκτη του Survivor 5

Η αναφορά της Παναγιώταρου στην φημολογούμενη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το τέλος ενός live του J2US. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή.

Η επιχειρηματίας λοιπόν μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση της με έναν επιχειρηματία, τον Στάθη Σχίζα ο οποίος πριν από λίγες μέρες οργάνωσε ένα opening party για το νέο επιχειρηματικό του βήμα. Εκεί φυσικά παρευρέθηκε η Αλεξάνδρα και αυτό στάθηκε αφορμή για να φουντώσουν παραπάνω οι φήμες.

Ωστόσο, η ίδια τις διέψευσε και ξεκαθάρισε πως είναι απλά φίλος και συνεργάτης της και τίποτα παραπάνω!