Survivor 5 spoiler 6/3: Η ομάδα που κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Έχουμε το χρώμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 spoiler 6/3: Η ομάδα που κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας αυτής της εβδομάδας πρόκειται να αγωνιστούν απόψε 6/3 το βράδυ Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor 5. Φυσικά, όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, το Youweekly είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλα τα spoils.

Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ δύσκολα και για τους δύο ομάδες, μιας και συνεχώς έρχονται νέοι παίκτες, με τους τελευταίους (λογικά;) να μπαίνουν στο χθεσινό επεισόδιο. Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα, που ενσωματώθηκε στους Διάσημους και την Τζο Μαριδάκη, που ενσωματώθηκε στους Μαχητές.

Η τράπουλα λοιπόν ξανά ανακατεύτηκε και σίγουρα όπως κάθε φορά έτσι και τώρα η άφιξη νέων ατόμων στη καλύβα θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις.

Οι Μαχητές φαίνεται πως έχουν πάρει πολύ ζεστά το παιχνίδι μιας και στα τελευταία αγωνίσματα, όπως και χθες, είναι αυτοί που νικούν, είτε φαγητά, είτε ασυλία, είτε επικοινωνία με δικά τους πρόσωπα. Θα συνεχιστεί όμως και αυτήν την εβδομάδα το σερί νικών;

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 6/3 το πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5

Οι ασυλίες είναι με διαφορά το πιο πολυπόθητο πράγμα στο παιχνίδι, καθώς όλοι παλεύουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Ο καιρός περνάει και σιγά σιγά το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, που εκεί θα αρχίσει το καλό!

Πάμε τώρα στα αποψινά! Σύμφωνα με τις πηγές μας, που σπανίως πέφτουν έξω, η ομάδα που θα πάει στο Συμβούλιου του Νησιού άνετη και χαλαρά και πάνω από όλα ως θεατές είναι οι.... Διάσημοι!

Έτσι λοιπόν οι Μαχητές θα είναι αυτοί που θα χρειαστεί να βγάλουν στον τάκο έναν από τους δικούς τους και εμείς σε λίγη ώρα θα σας έχουμε το όνομα του πρώτου υποψήφιου, για αυτό μείνετε συντονισμένοι!