Survivor 5 Spoiler: Άσχημος τραυματισμός για τον Τάκη Καραγκούνια! Αποχωρεί από το παιχνίδι;

Τεράστια ανησυχία με την κατάστασή της υγείας του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 Spoiler: Άσχημος τραυματισμός για τον Τάκη Καραγκούνια! Αποχωρεί από το παιχνίδι;

Μπορεί οι παίκτες, που μπήκαν εξαρχής στο Survivor 5, να βρίσκονται περίπου 2.5 μήνες, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις, όπου ενδεχομένως... υπερτερούν των άλλων, που έρχονται αργότερα και στην αρχή παλεύουν να προσαρμοστούν.

Αυτό φαίνεται, ορισμένες φορές, ακόμη και στο στίβο μάχης, όπου ένας παίκτης με περισσότερο καιρό παρουσίας στον Άγιο Δομίνικο, άρα και περισσότερες παραστάσεις από τους στίβους μάχης, έχει το πλεονέκτημα σε μια αναμέτρηση με κάποιον... νεόκοπο.

Αυτός είναι ίσως και ο λόγος, που ορισμένες φορές βλέπουμε νεότερους παίκτες να τραυματίζονται και οι Διάσημοι δείχνουν να ανησυχούν εσχάτως για την κατάσταση ενός παίκτη τους, μετά το αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο και γνωρίζουμε ήδη ποιος θα επικρατήσει.

Ο Τάκης, όπως βλέπουμε στο trailer του σημερινού (6/3) επεισοδίου, πραγματοποιεί μια άτσαλη πτώση και, στη συνέχεια, δείχνει να πιάνει το δεξί του γόνατο, αφού το χτύπημα θα μπορούσε κάλλιστα να το έχει τραντάξει και να του προκαλέσει....διαβάστε εδώ την συνέχεια για την υγεία του Τάκη Καραγκούνια.