Survivor 5: «Η Μυριέλλα Κουρεντή δεν μου είπε ότι έχει σχέση με τον Τζον»

Όλα όσα βγήκαν στην φόρα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Η Μυριέλλα Κουρεντή δεν μου είπε ότι έχει σχέση με τον Τζον»

Η Μυριέλλα Κουρεντή αναμφίβολα είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα στο φετινό Survivor 5. Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με την προσωπική της ζωή καθώς δεν έχουν καταλάβει αν η Μυριέλλα είναι σε σχέση ή όχι με τον συνεργάτη της, Γιάννη Λυγνό.

Μάλιστα, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Παναγιώτης Τσακαλάκος ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι σαν αδερφή μου. Επειδή έχει άποψη και είναι τόσο δυναμική, άνθρωποι που έχουν ανασφάλεια μπορεί να ενοχληθούν από αυτό.

Η Μυριέλλα, συγκεκριμένα σε εμένα, δεν μου έχει πει ότι είναι σε σχέση με τον Τζον. Σίγουρα υπάρχει αγάπη σε ανθρώπινο επίπεδο και σεβασμός μεταξύ τους, αλλά αυτό που τους συνδέει κυρίως είναι η επαγγελματική τους σχέση. Θεωρώ απίστευτο το ότι θα γίνω πατέρας, ότι υπάρχει ένα μικρό… τσακαλάκι εκεί μέσα που μεγαλώνει. Θα είναι αγοράκι».

Οι δηλώσεις του Παναγιώτου Τσακαλάκου για το Survivor 5

«Έχω διαβάσει άρθρο ότι έχω πεθάνει...» - Ο John Lygnos "σπάει" πρώτη φορά τη σιωπή του

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο John Lygnos στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή, για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για τους δυο τους καθώς και για το αν έχει δεχθεί πρόταση για το Survivor 5.

«Πότε δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση από το Survivor 5. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία πολύ παραγωγική φάση της ζωής μου οπότε δε θα ήθελα να αφήσω τη μουσική μου για να πάω στον Άγιο Δομίνικο.

Ξυπνάω και διαβάζω άρθρα «Ο John Lygnos έχει πεθάνει». Οριακά μηνύσιμο αλλά γέλασα και το πέρασα. Έχω διαβάσει ότι η Μυριέλλα είναι έγκυος ή ότι δεν είναι ελληνικής καταγωγής, που είναι.

Με τη Μυριέλλα ετοιμάζουμε έναν υπέροχο δίσκο ο οποίος περιγράφει μία ιστορία από το πρώτο ως το τελευταίο τραγούδι. Όταν γράφουμε μουσική με τη Μυριέλλα σκεφτόμαστε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω ακριβώς πώς συνδεόμαστε με την Μυριέλλα αλλά είναι αλήθεια.

Η Μυριέλλα είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, αυτό ίσως να μην το ξέρει ο κόσμος και οι συμπαίκτες της και να νομίζουν ότι είναι ψεύτικη ή υπερβολική. Παρόλα αυτά είναι πολύ αληθινή και υποστηρίζει τα πιστεύω της, και τη θαυμάζω γι΄αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο John Lygnos.