Survivor 5 spoiler 8/3: Α ΝΑΙ; - Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Σπάει το σερί των Διάσημων ή μήπως όχι;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 8/3: Α ΝΑΙ; - Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Εδώ κλασικά πουρνό πουρνό να σας δώσουμε ότι πληροφορία έχουμε για το Survivor! Η εβδομάδα βρίσκεται στα μισά της και απόψε 8/3 οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας.

Ένα έπαθλο που έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να λυγίζει τους παίκτες αλλά και ταυτόχρονα να τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν στις αντίξοες συνθήκες του νησιού.

Απόψε, λοιπόν, μπλε και κόκκινοι θα ριχτούν σε έναν αρκετά δύσκολο και πρωτοπόρο στίβος μάχης. Πέρα από δύναμη, ταχύτητα και αντοχή θέλει και καλή συνεργασία μεταξύ των συμπαικτών.

Διάσημοι ή Μαχητές στο Survivor;

Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας το είπε ξεκάθαρα: παρά το άσχημο ατύχημα που θα έχει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από τους Διάσημους κατά την διάρκεια του στίβους μάχης (δείτε εδώ το σοκαριστικό βίντεο) η ομάδα της θα καταφέρει να ανταποκριθεί καλύτερα και θα είναι αυτή που θα απολαύσει το έπαθλο επικοινωνίας.

Κόκκινοι, λοιπόν ΚΑΙ σήμερα! Μετά από δυο νίκες στις ασυλίες θα πάρουν και την επικοινωνία. Οι Μπλε ρημαγμένοι και απελπισμένοι. Η Ασημίνα πάλι θα κλαίει. Πήρε χαρά την προηγούμενη φορά που μίλησε με τον Δάντη αλλά... δεν είναι κάθε μέρα του Άι Γιαννιού!

Τέλος πάντων... Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθουμε αν και δεν νομίζω... Κόκκινοι, κρατήστε αυτό!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils