Survivor 5 - spoiler 12/3: Αυτό είναι το χρώμα! Η ομάδα που κερδίζει απόψε

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 12/3: Αυτό είναι το χρώμα! Η ομάδα που κερδίζει απόψε

Το Survivor 5 επιστρέφει απόψε Σάββατο 12/3! Μετά τις δυο ήττες των Μαχητών στις ασυλίες και στην επικοινωνία, σήμερα θα αγωνιστούν για να φάνε. Οι Διάσημοι μπορεί να είναι φαγωμένοι και ήρεμοι που μίλησαν με τις οικογένειες τους, ωστόσο, οι αντίπαλοι μετά την αποχώρηση του Σάββα έχουν δυναμώσει αγωνιστικά.

Βέβαια, το κλίμα στην παραλία των Μπλε είναι γεμάτο εντάσεις. Όπως είδαμε από το trailer, η Σταυρούλα είναι μόνη της, αφού μετά το ξεμπρόστιασμα της Ασημίνα για τις αναρτήσεις που είχε κάνει και την έκραζε την έχουν κάνει όλοι στην άκρη.

Το γεγονός αυτό βοηθάει τους Διάσημους, καθώς όπως έχει αποδειχθεί το κακό κλίμα στην παραλία δεν βοηθάει καθόλου στις επιδόσεις.

Σπάνια ο στίβος μάχης στο Survivor 5 να είναι σχετικά εύκολος. Για αυτό και αυτό το Σάββατο που έχουμε έπαθλο φαγητού, οι παίκτες θα κουραστούν πολύ για να καταφέρουν να βάλουν μια μπουκιά στο στόμα τους.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε 12/3 το αγώνισμα του Survivor 5

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που είναι πλέον και 100% επιβεβαιωμένες, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους 10 πόντους είναι αυτή των Μαχητών!!! Επιτέλους θα καταφέρουν να φάνε και να επιστρέψουν στις νίκες.

Αλλάζει δραματικά η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο

Χαμός επικρατεί πίσω από τις κάμερες του Survivor 5 με του Μαχητές, καθώς λόγω του ότι τα αγωνίσματα έχουν αλλάξει και παίζουν πρώτα γυναίκες μετά άνδρες, παρόλο που έχουν πάρει περισσότερες νίκες, καταλήγουν να χάνουν τα παιχνίδια. Για το λόγο αυτό οι Μπλε κάνουν έντονες διαμαρτυρίες στην παραγωγή.

Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωινό και τον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη, ειδοποιήθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να μπει στο παιχνίδι.

Όπως ειπώθηκε, ο Ατζούν θα τους ανακοινώσει τις αλλαγές που θα γίνουν! Αρχικά θα μπουν δυο νέοι παίκτες οι οποίοι θα είναι και οι τελευταίοι (δείτε τον έναν από τους δυο), στη συνέχεια θα γίνει μείξη των ομάδων, ενώ έρχονται και τεράστια έπαθλα.