Survivor 5 - spoiler: «Σκρ@@α θα το πληρώσεις» - Τσακώθηκαν άσχημα Κάτια και Ναυσικά

"Κόλαση" στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - spoiler: «Σκρ@@α θα το πληρώσεις» - Τσακώθηκαν άσχημα Κάτια και Ναυσικά

Η ένταση είναι αρκετά μεγάλη στο Survivor 5, με τον καιρό να περνά και το τρίμηνο από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης να πλησιάζει, κάτι που αντιλαμβάνεται κάθε παίκτης, επιθυμώντας να είναι εκείνος, που θα καταφέρει να μείνει όρθιος μέχρι το τέλος.

Το χθεσινό (14/3) συμβούλιο, ειδικά, ήταν χαρακτηριστικό της κατάστασης, που επικρατεί για Διάσημους και Μαχητές. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι ο Τάκης Καραγκούνιας, έχει ανακατέψει τους πάντες και τα προβλήματα δεν είναι λίγα στις δύο πλευρές.

Δεν είναι και ο μόνος, ωστόσο, που εγείρει έριδες με συμπαίκτες και αντιπάλους. Οι περισσότεροι παίκτες, άλλωστε, αναγκαστικά κάνουν ριάλιτι, προκειμένου να τα καταφέρουν, και καθένας χρησιμοποιεί τη δική του τακτική, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Κάποιοι εξ αυτών, φυσικά, έχουν τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές τους εξαρχής. Και για το δεύτερο είναι σίγουρο, ότι η Κάτια Ταραμπάνκο και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν... χωνεύουν η μία την άλλη από την πρώτη κιόλας στιγμή, δημιουργώντας καθεμία τη δική της κλίκα, ώστε να μείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε για τον άσχημο τσακωμό τους εδώ.