Survivor 5: Σοφιάννα και Ασημίνα έκαναν προθέρμανση με υπόκρουση Δάντη - «Θα κάνουμε push ups...»

Το τραγούδι όλο νόημα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Σοφιάννα και Ασημίνα έκαναν προθέρμανση με υπόκρουση  Δάντη - «Θα κάνουμε push ups...»

Λίγο πριν δούμε την ομάδα των μαχητών να διεκδικεί το έπαθλο φαγητού στο επεισόδιο της Τετάρτης 16/3 στο Survivor 5, οι δύο πολύ δυναμικές παίκτριες Ασημίνα και Σοφιάννα έκαναν μια πρωτότυπη προθέρμανση. Συγκεκριμένα η Σοφιάννα θέλησε να προκαλέσει ευχάριστα την φίλη της και έτσι της θύμισε μια επιτυχία του καλού της Χρήστου Δάντη.

Είναι φανερή η σχέση του τραγουδιστή με την ποδοσφαιρίστρια και έτσι το γνωστό «Θα κάνουμε push ups» ήταν εκείνο που θα μπορούσε να της αναπτερώσει το ηθικό για τους επόμενους στίβους.

Το βίντεο με την Σοφιάννα και την Ασημίνα τραγουδώντας Δάντη στο Survivor 5

Η Ασημίνα εξακολουθεί να μιλάει δημόσια για τον Δάντη

Στο επεισόδιο του Survivor 5, Μαχητές και Διάσημοι μπήκαν στον στίβο μάχης, ώστε να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας - δείτε εδώ την ομάδα που κέρδισε -. Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι εάν κέρδιζαν οι Διάσημοι θα έκαναν Live chat με τους φίλους ή συντρόφους τους, ενώ οι Μαχητές θα άκουγαν ηχογραφημένα μηνύματα από τους φίλους ή συντρόφους τους.

Τότε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να τσιγκλήσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, η οποία πλέον δεν κρύβεται από καμία από τις δύο μεριές.

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ασημίνα αν ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης, έχει καλή φωνή και αν της τραγουδάει, με εκείνη να απαντάει:

«Συμβαίνει κι αυτό. Μπορεί να ακούσουμε κανένα ρεφρέν, δε ξέρω τι μπορεί να έχει ετοιμάσει. Ξέρω όμως ότι μου λείπει πάρα πολύ και ότι έχω χάσει τα πατήματά μου. Έχω χάσει ένα μεγάλο στήριγμα της ζωής μου. Θα συγκρατήσω τώρα τα δάκρυά μου γιατί σίγουρα θα είναι πολλά το βράδυ. Είναι άλλο το να στείλει ένα μήνυμα και να σκέφτεσαι πως το λέει και άλλο να ακούς τη φωνή του».