Survivor 5: Δεν το παρατήρησε κανείς - Η κίνηση της Κάτιας Ταραμπάνκο όταν ανακοίνωσε ο Λιανός πως αποχωρεί

Πρόδωσε πως η αποχώρησή της ήταν στημένη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Δεν το παρατήρησε κανείς - Η κίνηση της Κάτιας Ταραμπάνκο όταν ανακοίνωσε ο Λιανός πως αποχωρεί

Σάλος επικρατεί στο Survivor 5 σχετικά με την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο! Πως γίνεται μια παίκτρια με την προσωπικότητα της Κάτιας Ταραμπάνκο, ιδιαίτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, να συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους από την Τζο Μαριδάκη, μια κοπέλα που πριν 10 μέρες δεν γνώριζε το ευρύ τηλεοπτικό κοινό;

Όλα αυτά σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες μας κάνει να πιστεύουμε πως η αποχώρησή της ήταν λίγο στημένη!

Συγκεκριμένα από τα τέλη Φεβρουαρίου σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έψαχνε τρόπο για να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο της Κάτιας Ταραμπάνκο, αφού εξελίχθηκε τελικά σε παλτό αγωνιστικά ενώ δεν έφερε και τις ίντριγκες που περίμενε ο Τούρκος παραγωγός.

Έτσι ο Ατζούν κατάλαβε πως τα 10.000 ευρώ που έδινε την εβδομάδα στο μοντέλο ήταν ένα απαγορευτικό ποσό για τα νούμερα τηλεθέασης που του έφερνε. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός πως η Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε από το Survivor, όντας η χειρότερη παίκτρια αγωνιστικά βάση στατιστικών.

Πολλοί το είδαν, λίγοι το παρατήρησαν! Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στο συμβούλιο του νησιού πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, τότε η Ουκρανή παίκτρια... διαβάστε την συνέχεια εδώ.