Survivor 5 spoiler: "Σκοτώθηκαν" με το που έφτασαν στην παραλία Μυριέλλα και Σταυρούλα! Τι έγινε μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Δεν θα το δείξουν στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 spoiler:

Όλα αλλάζουν σήμερα (19/3) στο Survivor 5 και οι παίκτες οφείλουν να συνηθίσουν σε μια διαφορετική συνθήκη, καθώς ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να τους ανακοινώσει, ότι όσα γνώριζαν δε θα ισχύουν πια.

Οι δύο ομάδες, μετά το τέλος του έκτακτου συμβουλίου που βλέπουμε και στο σχετικό trailer, θα υποστούν μια μείξη. Με απόφαση της παραγωγής, μάλλον, ορισμένοι παίκτες θα φύγουν από την μπλε ή την κόκκινη ομάδα, για να μετακομίσουν στην άλλη παραλία και να θέσουν νέα δεδομένα στη συμβίωση.

Οι ανατροπές, λοιπόν, συνεχίζονται και τώρα νέες συμμαχίες πρέπει να δημιουργηθούν, αντίστοιχα, μέχρι το πάρτι της ένωσης τουλάχιστον, όπου όλοι θα βρεθούν στην ίδια παραλία. Προς το παρόν, το σημαντικό είναι το τι θα συμβαίνει ξεχωριστά στις δύο παραλίες, με την μπλε και την κόκκινη ομάδα να οφείλουν να βρουν εκ νέου τις ισορροπίες τους.

Στην προσπάθεια αυτή είναι λογικό, από νωρίς, μάλιστα, να υπάρξουν προστριβές μεταξύ των παικτών. Κι αν η Ασημίνα με τη Σοφιάννα ήταν το πρώτο... κρούσμα στη διάρκεια του συμβουλίου, μετά από αυτό και στη μετακόμιση στην παραλία, άνοιξε ένα νέο «μέτωπο» στην κόκκινη ομάδα με... το καλημέρα.

Ο λόγος γίνεται για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, με τη δεύτερη να... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr