Survivor 5: Κατέρρευσε ο Άρης Σοϊλέδης - Σε απόγνωση μετά την ανακοίνωση βόμβα του Λιανού

«Όχι όλους ρε φίλε...όχι»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Κατέρρευσε ο Άρης Σοϊλέδης - Σε απόγνωση μετά την ανακοίνωση βόμβα του Λιανού

Έγινε τελικά η μεγάλη ανατροπή, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει πρώτοι, και οι ομάδες στο Survivor άλλαξαν! Μετά την ανακοίνωση του ο Γιώργος Λιανός έφερε τα πάνω κάτω στις ομάδες και οι παίκτες κατέρρευσαν στο άκουσμα της και ξέσπασαν σε κλάματα!

Όπως τους ανακοινώθηκε, θα έπρεπε όλοι να βγάλουν τις παντάνες τους προκειμένου να χωριστούν στις δύο νέες ομάδες, και εκεί τους κόπηκαν τα πόδια!

Η αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη στον χωρισμό των ομάδων

Αμέσως η Σοφιάνα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έκρυψαν τον φόβο του χωρισμού όπως βεβαίως και η Βρισηίδα Ανδριώτου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Τις όποιες σκέψεις και τους όποιους φόβους των παικτών του Survivor, όμως, ήρθε γρήγορα να σβήσει ο Γιώργος Λιανός με την ανακοίνωση των συνθέσεων των δύο νέων ομάδων.

«Όχι όλους ρε φίλε! Όλους σας πήραν, όλους! Όχι ρε φίλε… Γιατί; Γιατί σας πήραν όλους; Όλους σας πήραν» αναφώνησε ο Άρης Σοϊλέδης αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων ομάδων από τον Γιώργο Λιανό καθώς όλοι οι φίλοι του έμειναν πια απέναντι. «Όχι ρε φίλε, θα φύγω αλήθεια! Θα φύγω! Όλους σας πήραν, όλους».

Η Κάτια έδωσε "στεγνά" Ναυσικά, Άρη και Απόστολο - «Στήνουν ψηφοφορίες με τους μπλε...»

Η Κάτια Ταραμπάνκο σχολιάζοντας την ατομική ασυλία που κέρδισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ''έδωσε'' στεγνά την συμπαίκτριά της, τον Άρη Σοϊλέδη και τον Απόστολο Ρουβά, κατηγορώντας τους ότι στήνουν ψηφοφορίες με την μπλε ομάδα για να μπορέσουν να διώξουν αδύναμα άτομα από τους Διάσημους.