Survivor 5: «Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ!» - Η Ναυσικά ξεκαθαρίζει τη θέση της για Κατσαούνη

Πλέον είναι στην ίδια ομάδα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ!» - Η Ναυσικά ξεκαθαρίζει τη θέση της για Κατσαούνη

Άλλαξαν οι ομάδες και πήγε ο καθένας στη νέα του καλύβα, ωστόσο κάποια πράγματα μένουν ίδια, για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τουλάχιστον! Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, το μοντέλο εξέφρασε τις δεύτερες σκέψεις που έχει για κάποιους νέους συμπαίκτες της, όπως για τον Κατσαούνη με όσα έχουν συμβεί κατά καιρούς.

Τι ανέφερε η Ναυσικά για τον Κατσαούνη

Πιο συγκεκριμένα, η καλλονή ηθοποιός και παίκτρια του Survivor που παραμένει στη νέα κόκκινη ομάδα ομολόγησε πως «Ε έφυγε ο Άρης και έμεινε τελείως μόνος του, χωρίς κανένα άτομο. Πέραν όμως του Άρη που στεναχωριέμαι αφάνταστα που έφυγε και πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί είδα εκείνον χάλια ψυχολογικά, δεν με επηρεάζει το γεγονός πως έφυγαν άλλα τρία άτομα από την κόκκινη ομάδα.

Αυτό διότι με τα συγκεκριμένα άτομα είχαν γίνει αρκετές φορές φάουλ, ειδικά με τα κορίτσια. Η Βρισηίδα είχε πει πάρα πολλές φορές άσχημα πράγματα για μένα και η Ευρυδίκη με πρόδωσε καθώς της εμπιστευόμουν πράγματα και εκείνη διέδιδε μετά από δω και από κει παρερμηνεύοντας τα λεγομενα μου».

«Με κάποια νεοεισαχθέντα άτομα στην κόκκινη ομάδα κρατάω πισινή. Αυτά τα άτομα είναι ο Γιώργος Κατσαούνης και η Σταυρούλα. Ο Γιώργος Κατσαούνης ενώ φαίνεται ένα πάρα καλό παιδί και έχει πάρα πολύ πλάκα, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω αφού δεν έχω συμβιώσει ακόμα μαζί του, έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά φάουλ στην μπλε ομάδα. Έχει συμμετάσχει σε σχέδια, έχει πει ψέματα, έχει μαρτυρήσει τους συμπαίκτες του και έχει κάνει κάποια πράγματα που δεν δηλώνουν καλή συμπεριφορά».

«Οπότε δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ απόλυτα τον Γιώργο Κατσαούνη» συμπλήρωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Κατέρρευσε ο Άρης Σοϊλέδης

Έγινε τελικά η μεγάλη ανατροπή, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει πρώτοι, και οι ομάδες στο Survivor άλλαξαν! Μετά την ανακοίνωση του ο Γιώργος Λιανός έφερε τα πάνω κάτω στις ομάδες και οι παίκτες κατέρρευσαν στο άκουσμα της και ξέσπασαν σε κλάματα!

Όπως τους ανακοινώθηκε, θα έπρεπε όλοι να βγάλουν τις παντάνες τους προκειμένου να χωριστούν στις δύο νέες ομάδες, και εκεί τους κόπηκαν τα πόδια!

Αμέσως η Σοφιάνα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έκρυψαν τον φόβο του χωρισμού όπως βεβαίως και η Βρισηίδα Ανδριώτου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Τις όποιες σκέψεις και τους όποιους φόβους των παικτών του Survivor, όμως, ήρθε γρήγορα να σβήσει ο Γιώργος Λιανός με την ανακοίνωση των συνθέσεων των δύο νέων ομάδων.

«Όχι όλους ρε φίλε! Όλους σας πήραν, όλους! Όχι ρε φίλε… Γιατί; Γιατί σας πήραν όλους; Όλους σας πήραν» αναφώνησε ο Άρης Σοϊλέδης αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων ομάδων από τον Γιώργο Λιανό καθώς όλοι οι φίλοι του έμειναν πια απέναντι. «Όχι ρε φίλε, θα φύγω αλήθεια! Θα φύγω! Όλους σας πήραν, όλους».