Survivor 5 spoiler 20/3: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο ασυλίας

Έχουμε το χρώμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler 20/3: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο ασυλίας

Κανονικός χαμός έγινε στο χθεσινό 19/3 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την σύσταση των δύο νέων ομάδων, κάτι που όμως έφερε αρκετά κλάματα και εντάσεις.

Εννοείται λοιπόν πως πολλοί έμειναν δυσαρεστημένοι από αυτές τις αλλαγές, καθώς δεν θα βρίσκονται πλέον στην ίδια παραλία με μερικούς ανθρώπους που είχαν έρθει πολύ κοντά. Μάλιστα, στον αγώνα, οι νέοι Μπλε ήταν αυτοί που μπήκαν με το δεξί, κερδίζοντας το έπαθλο φαγητού!

Όπως βλέπουμε και από το trailer που κυκλοφόρησε -δείτε το εδώ-, μερικοί παίκτες είναι διατεθειμένοι να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να πορευθούν όπως έχει, άλλοι πάλι φαίνεται να μην μπορούν να χωνέψουν τις νέες ομάδες. Μάλιστα, θα δούμε και έναν πολύ άσχημο καυγά μεταξύ Τάκη και Στάθη!

Ποια ομάδα νικάει απόψε 20/3 την ασυλία στο Survivor 5

Πάμε λοιπόν στα αποψινά... Το πιο κρίσιμο παιχνίδι είναι σήμερα, μιας και οι 2 ομάδες θα αγωνιστούν για την πολυπόθητη ασυλία! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα πάει χαλαρά και άνετα στο Συμβούλιο του Νησιού χωρίς φόβο είναι η.... Μπλε!

Αν αλλάξει κάτι, θα σας ενημερώσουμε, ωστόσο μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται spoil και με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!