Survivor 5: "Ρε, ποια νομίζεις ότι είσαι! Μου φέρνεις αηδία" - Επεισόδιο με Κατσαούνη και Μυριέλλα

Στα άκρα η σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Το ειδύλλιό τους από την πρώτη μέρα έχει απασχολήσει έντονα τους φαν του Survivor 5 και, φυσικά, τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, που ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι τη μεταξύ τους σχέση, θεωρώντας πως είναι ικανή να προκαλέσει προβλήματα.

Τώρα, όμως, τους βλέπουμε μαζί στην ίδια παραλία, με την κατάσταση νωρίτερα να έχει αλλάξει. Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης έχουν αυτή τη σχέση... μίσους και πάθους, αφού όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται, δημιουργούν μια «φλόγα», που πολύ δύσκολα μπορείς να σβήσεις.

Η ηθοποιός, μάλιστα, βρήκε το... αμόρε μόλις εκείνο ήρθε στην κόκκινη παραλία, με στόχο να τον πλησιάσει ξανά, με αποτέλεσμα το πάθος τους να «φουντώσει» και πάλι στην πρώτη νύχτα. Πού να ήξερε, όμως, και ο αγρότης πως ήταν ο δικός της τρόπος για να του πει οριστικά αντίο, αφού από την επόμενη κιόλας μέρα ξεκαθάρισε πως οι προθέσεις της είναι διαφορετικές.

Η Μυριέλλα δεν εκφράζεται, τελικά, με τα καλύτερα λόγια για τον Κατσαούνη, ενώ πίσω από τις κάμερες εθεάθη να έχει έρθει πολύ κοντά με έναν άλλο παίκτη. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος της έχει τραβήξει την προσοχή, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν άρεσε στο συμπαίκτη του, που μαζί μετακόμισε από την μπλε στην κόκκινη ομάδα.

Ο Κατσαούνης έγινε... πυρ και μανία με τη Μυριέλλα και... διαβάστε στο Athensmagazine.gr