Survivor 5: "Άντε γ@@ου!" - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Σοϊλέδη και Ασημίνα

Τρελά νεύρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Κατά τη διάρκεια του σημερινού (23/3) αγωνίσματος του Survivor 5, η Ασημίνα αρπάχτηκε με τον Άρη Σοϊλέδη και μάλιστα η πρώτη θύμωσε τόσο πολύ που ξέχασε τις κάμερες και ότι ξέρει τόσο καιρό για την ευγενή άμιλλα μεταξύ αντιπάλων και έβρισε πολύ άσχημα.

Ο Άρης, ο οποίος φαίνεται να είναι στην τελική πεντάδα, της απάντησε ψύχραιμα να προσέχει τον τρόπο που μιλάει και συνέχισαν το παιχνίδι αφήνοντας πίσω τους το θερμό επεισόδιο...προς το παρόν τουλάχιστον.

Το θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Σοϊλέδη και Ασημίνα στο Survivor 5

Άγριος καυγάς μεταξύ Ναυσικά και Ασημίνας

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 5 αφού μετά την αλλαγή των ομάδων ήρθαν τα πάνω κάτω στις δύο καλύβες! Νέες ομάδες, νέες κλίκες, παλιές αντιπάθειες! Το Σάββατο τα είδαμε όλα. Παίκτες να λυγίζουν και να κλαίνε αφού έπρεπε αναγκαστικά να αποχωριστούν από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όμως όσο οι ώρες περνούν, τόσο περισσότερο συνηθίζουν στις νέες συνθήκες. Και ήδη διαμορφώνονται νέες κλίκες και νέες... έχθρες.

Και πάμε στο στρατόπεδο των Διασήμων, όπου έχουμε τη νέα μεγάλη κόντρα. Μπορεί Ευρυδίκη και Βρισηίδα να αποχώρησαν από τους κόκκινους, όμως η Ναυσικά βρήκε νέο... εχθρό, που ακούσει στο όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια από τις πρώτες ώρες της κοινής τους συμβίωσης έχουν εκφράσει ανοικτά την αντιπάθειά τους η μια προς την άλλη.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξ' αρχής δεν ήταν καθόλου φιλόξενη προς τους νέους της συμπαίκτες, αφού δεν πήρε με το καλό μάτι, ούτε την άφιξη του Γιώργου Κατσαούνη, ούτε εκείνη της Ασημινάς Χατζηανδρέου. Κι αυτό διότι τα δύο αυτό παιδιά έχουν αποδείξει πως ψηφίζουν αγωνιστικά, αφού είναι δυνατοί παίκτες και σίγουρα θα βγάλουν στον τάκο, αργά ή γρήγορα και την Ναυσικά.

Αυτό η Ναυσικά το γνωρίζει και... διαβάστε την συνέχεια εδώ