Η απόφαση πάρθηκε από την Ατζούν Ιλιτζαλί - Τότε τελειώνει το Survivor 5

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απόφαση πάρθηκε από την Ατζούν Ιλιτζαλί - Τότε τελειώνει το Survivor 5

Το Survivor 5 ξαφνικά… δείχνει να οδηγείται στην τελική του ευθεία, πριν καν τελειώσει ο Μάρτιος και με τρεις μήνες περίπου να έχουν περάσει από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί να αναγκάζεται να οδηγηθεί σε αποφάσεις.

Τα δεδομένα εξαρχής ήταν δύσκολα. Ο φετινός ανταγωνισμός ήταν εξαιρετικά σκληρός στο τηλεοπτικό τοπίο, με τη μυθοπλασία και πρώτο το «Σασμό» να κυριαρχεί απόλυτα στην prime time (δείτε εδώ τα νούμερα), καθιστώντας δύσκολα τα «30άρια» και, γενικά, τις υψηλές πτήσεις για το Survivor, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως τα ριάλιτι έκαναν πολύ άσχημες επιδόσεις στο πρώτο μισό της σεζόν. Την ίδια στιγμή, φυσικά, απέναντι υπήρχε το MasterChef, που έχει γίνει παράδοση και είναι γνωστό, ότι θα οδηγηθεί και σε 7η χρονιά, λόγω του αντίστοιχου συμβολαίου των σεφ.

Κάπως έτσι, λοιπόν, τα πράγματα για τον Ατζούν, την παραγωγή του και τον ΣΚΑΪ δε θα μπορούσαν να ήταν ίδια. Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει στο μισό, ουσιαστικά, και η απόφαση να προβάλλονται επεισόδια και τα Σάββατα, δείχνοντας την πρώτη ασυλία τις Κυριακές, ήταν μια πολύ καλή ιδέα, όπως και το να προβάλλεται κάθε επεισόδιο στις 21:00 και όχι στις 22:00, ώστε να μην χαλούν οι επιδόσεις από ένα κακό lead in, χωρίς όμως να αναιρείται πως προκαλείται προβληματισμός... διαβάστε τη συνέχεια εδώ!