Survivor 5 spoiler 28/3: ΤΙ; Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την Μυριέλλα

Αυτό θα πει ανατροπή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler 28/3: ΤΙ; Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την Μυριέλλα

Αυτή η εβδομάδα σίγουρα δεν θα είναι και η αγαπημένη των κόκκινων αν κι έχουν περάσει πολύ χειρότερες στον Άγιο Δομίνικο! Στο χθεσινό 27/3 επεισόδιο του Survivor είδαμε να σημειώνουν την πρώτη τους ήττα όσον αφορά τις ασυλίες της εβδομάδας.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να πάνε στο συμβούλιο και να ψηφίσουν έναν τους συμπαίκτη που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η Μυριέλλα. Η ηθοποιός βρίσκεται σε αυτή την θέση για 6η φορά. Αυτά τυχαία δεν γίνονται θα πω εγώ... κάτι έχει κάνει πολύ λάθος.

Τέλος πάντων, στο αποψινό 28/3 επεισόδιο του Survivor πέραν των πολύ άσχημων καυγάδων που θα παρακολουθήσουμε (δείτε το trailer εδώ) θα δούμε τόσο τους κόκκινους όσο και τους μπλε να παλεύουν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας για την οποία σας έχουμε αποκαλύψει ήδη ποιος θα είναι ο νικητής (δείτε εδώ), οπότε ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά.

Τρεις οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας στο Survivor

Οι μπλε, λοιπόν, θα κάνουν το 2-0 στις ασυλίες και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι παίκτες που θα κάτσουν δίπλα στην Μυριέλλα θα είναι η Τζο Μαριδάκη και ο Απόστολος Ρουβάς! Για σήμερα επιτρέψτε μου να κρατήσω μια πισινή βέβαια...

Δευτέρα είναι, κι όχι και τόσο καλή, το λέει και το ζώδιο μου άλλωστε! Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils