Survivor 5: Έπαθε υστερία πίσω από τις κάμερες η Βρισηίδα - Απειλούσε την παραγωγή πως...

Προσπαθούσαν όλοι να την ηρεμήσουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Έπαθε υστερία πίσω από τις κάμερες η Βρισηίδα - Απειλούσε την παραγωγή πως...

Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινοβραδινό (27/3) επεισόδιο του Survivor 5. Μπορεί αρχικά να προκάλεσαν χαμό Καραγκούνιας και Εμμανουήλ, ωστόσο, στη συνέχεια τον πρωταγωνιστικό ρόλο πήρε η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία ξέσπασε μετά το ματσ που είχε με την Τζο Μαριδάκη.

«Δεν έμπαινε όπως μου έλεγες ο δίσκος και δεν έσπαγε το πλακάκι! Δεν μπορώ να σε ακούσω, να με ψηφίσετε να φύγω! Δεν ξέρω πόσο είναι το σκορ αυτή τη στιγμή αλλά έπαιξα με μια καλύτερη παίκτρια και έχασα! Θα παίρνω όποια γουστάρω εγώ, θα παίρνω την Μυριέλλα. Δεν είμαι εδώ για να εμψυχώνω την ομάδα! Είμαι εδώ για να φέρνω πόντους! Δεν γίνεται ρε φίλε να μην παίρνω πόντους, δεν γίνεται», είπε αμέσως με το που έληξε ο αγώνας τους.

Το ξέσπασμα της Βρισηίδας πίσω από τις κάμερες του Survivor 5

Ωστόσο, το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί! Με το που έκλεισαν οι κάμερες και λίγο πριν πάνε στις παραλίες τους οι δυο ομάδες, η Βρισηίδα Ανδριώτου έπειτα από συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες της έπαθε υστερία και ξεκίνησε πάλι να φωνάζει με τον Άρη Σοϊλέδη να προσπαθεί για ακόμη μια φορά να την ηρεμήσει. Έτσι μας μετέφερε η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που ακόμη και άτομα της παραγωγής της είπαν να ηρεμήσει και πως δεν έγινε κάτι που έχασε. Η παίκτρια ωστόσο, είπε πως θα αποχωρήσει γιατί δεν της αρέσει που παίρνει συνεχώς τις δυνατές παίκτριες και χάνει.

Βέβαια, το περιστατικό δεν συνεχίστηκε για πολύ, καθώς δεν έδωσαν "τροφή" οι συμπαίκτες της που ξέρουν πως πάντα έτσι αντιδράσει.