Survivor 5 spoiler 30/3: ΑΣ ΠΡΌΣΕΧΕ - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί αύριο

Ε έπρεπε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 30/3: ΑΣ ΠΡΌΣΕΧΕ - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί αύριο

Το κοινό βλέπει, ο τηλεθεατής είναι έξυπνος και δεν του ξεφεύγει τίποτα!! Μπορεί φέτος ο Ατζούν να είχε δηλώσει εξ'αρχής πως αυτός ο κύκλος του Survivor θα είναι πιο... ριάλιτι αλλά κάπου κούρασε και αυτό και συγκεκριμένα άτομα που το προσπαθούσαν πολύ να γίνουν θέμα συζήτησης.

Πολλοί από τους παίκτες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο πάνω από 60 ήμερες, ενώ άλλοι είναι πιο φρέσκοι. Το κοινό με κάποιους έχει δεθεί και κάποιους τους έχει μάθει αρκετά καλά, τους έχει παρατηρήσει από όλες τις οπτικές και έχει βγάλει τα συμπεράσματά τους γι' αυτούς.

Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν τόσο ευνοϊκή για τους κόκκινους αφού έχασαν και τις δυο ασυλίες και τρεις από αυτούς βγήκαν στον τάκο: Μυριέλλα, Τζο και Απόστολος.

Βρίσκεται ήδη εκτός Survivor

Η Τζο όπως και ο Απόστολος έχουν βρεθεί σε αυτή την θέση ελάχιστες φορές, νομίζω δυο, χωρίς να μπορώ να το πω με σιγουριά αλλά σίγουρα δεν είναι σαν την Μυριέλλα που για 6η φορά βγαίνει προτεινόμενη προς αποχώρηση.

Μπορεί όλες τις προηγούμενες φορές το κοινό να την κράτησε μέσα αλλά κάπου μάλλον κούρασε γι' αυτό και... 6η και φαρμακερή θα πω εγώ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr κάπου εδώ το ταξίδι για την Μυριέλλα τελείωσε! Δεν θα προλάβει να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης το τραγούδι της... Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο!

Η τραγική ειρωνεία είναι πως στο αποψινό trailer την είδαμε να λέει πως η Τζο θα αποχωρούσε αν βρισκόταν απέναντί της...

UPDATE: ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Ουπς...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils