Survivor 5: Στο στόχαστρο της Μαίης η Μυριέλλα - «Μαγείρεψε την ψηφοφορία για να βγει ο Ρουβάς»

«Δεν το βλέπετε ότι...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Στο στόχαστρο της Μαίης η Μυριέλλα - «Μαγείρεψε την ψηφοφορία για να βγει ο Ρουβάς»

Οι υποψηφιότητες στην ομάδα των Κόκκινων μονοπωλούν το ενδιαφέρον και της μπλε ομάδας στο επεισόδιο του Survivor, της Τρίτης 29/3. Το γιατί ψηφίστηκε από την ομάδα του ο Απόστολος Ρουβάς αποτελεί βασικό σημείο της συζήτησης των Μπλε, καθώς ο φίλος του, Άρης, πιστεύει ότι πρόκειται για μεγάλη αδικία. (Δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει τελικά από το Survivor)

Η Μαίη δικάζει την Μυριέλλα στο Survivor 5

Την άποψη του συμπαίκτη της συμμερίζεται και η Μαίη η οποία υποστηρίζει πως η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκεται πίσω από τις ψήφους και κινεί τα νήματα στην αντίπαλη ομάδα.

«Η Μυριέλλα μαγείρεψε τα πράγματα για να βγει ο Απόστολος αντί για τον Κατσαούνη», δήλωσε και πρόσθεσε πως «Πιστεύει ότι ο Κατσαούνης είναι πιο δημοφιλής και δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπη μαζί του στον τάκο, προτιμά να βγει με τον Απόστολο».

Η Βρισηίδα "δίκασε" τον Σοϊλέδη - «Δεν βλέπει ότι η φίλη του η Ναυσικά...»

Στο αποψινό επεισόδιο της Τρίτης 29/3 η Βρισηίδα αποφάσισε να μιλήσει για την αδικία που δεν βλέπει ο συμπαίκτης της Άρης Σοϊλέδης. Στο στόχαστρο έβαλε για ακόμα μια φορά την πρώην συμπάικτριά της, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Όλη την ώρα ο Άρης υποστηρίζει τον φίλο του τον Αποστόλη, αλλά δεν βλέπει ότι η φίλη του η Ναυσικά έδωσε την Τζο. Έπρεπε να μην φάσκει και να αντιφάσκει», είπε χαρακτηριστικά η παικτρια των Μπλε και συνέχισε:

«Ναι, ο Αποστόλης έχει ανέβει ψυχολογικά, ήταν άδικη ψήος του αλλά η ψήφος της Ναυσικά στην Τζο δεν ήταν άδικη; Αυτό δεν σε ενοχλεί; Σε ενοχλεί μόνο ότι ψηφίστηκε ο Αποστόλης;».