Survivor 5: «Κοροϊδεύει και την ομάδα και το κοινό» - Έσταξε φαρμάκι ο Κατσαούνης για την Μυριέλλα

«Δεν την αντέχω άλλο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Κοροϊδεύει και την ομάδα και το κοινό» - Έσταξε φαρμάκι ο Κατσαούνης για την Μυριέλλα

Η κόκκινη ομάδα είναι η μεγάλη ηττημένη για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, καθώς 3 από τους παίκτες της είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση. H Μυριέλλα Κουρεντή ήταν η πρώτη παίκτρια που ψηφίστηκε από την κάλπη, ενώ στη συνέχεια βγήκαν ο Απόστολος Ρούβας και η Τζο Μαριδάκη.

Ωστόσο, το βράδυ μετά το συμβούλιο του νησιού η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης ήρθαν «στα χέρια». (Δείτε εδώ τι έγινε). Όμως η κόντρα τους δεν τελείωσε και το ξημέρωμα τους βρήκε και πάλι τσακωμένους.

«Δεν έχει κανένας Γιώργος δικαίωμα να μου πει γιατί έχω ε΄ρθει εγώ εδώ μέσα», τόνισε η ηθοποιός. Από την άλλη ο «Στρακαστρούκας» δήλωσε πως «η Μυριέλλα κοροιδεύει και την ομάδα και το κοινό. Δεν την αντέχω άλλο».

Ο καυγάς Μυριέλλας Κατσαούνη στο Survivor 5

Στο στόχαστρο της Μαίης η Μυριέλλα

Οι υποψηφιότητες στην ομάδα των Κόκκινων μονοπωλούν το ενδιαφέρον και της μπλε ομάδας στο επεισόδιο του Survivor, της Τρίτης 29/3. Το γιατί ψηφίστηκε από την ομάδα του ο Απόστολος Ρουβάς αποτελεί βασικό σημείο της συζήτησης των Μπλε, καθώς ο φίλος του, Άρης, πιστεύει ότι πρόκειται για μεγάλη αδικία.

Την άποψη του συμπαίκτη της συμμερίζεται και η Μαίη η οποία υποστηρίζει πως η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκεται πίσω από τις ψήφους και κινεί τα νήματα στην αντίπαλη ομάδα.

«Η Μυριέλλα μαγείρεψε τα πράγματα για να βγει ο Απόστολος αντί για τον Κατσαούνη», δήλωσε και πρόσθεσε πως «Πιστεύει ότι ο Κατσαούνης είναι πιο δημοφιλής και δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπη μαζί του στον τάκο, προτιμά να βγει με τον Απόστολο».