Survivor 5: Στο στόχαστρο των Μπλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Σκοτώθηκαν στο συμβούλιο

Συμμαχοί του η Ευρυδίκη και ο Κατσαούνης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Στο στόχαστρο των Μπλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Σκοτώθηκαν στο συμβούλιο

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (30/3) μετά το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού. Εκεί είδαμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να κάνει και πάλι δημόσια τα παράπονά του για το πως του συμπεριφέρεται η ομάδα του.

Χάμος στο συμβούλιο του νησιού με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Το βασικό πρόβλημα του νέου παίκτη της ομάδας των Μπλε είναι ο τρόπος που του συμπεριφέρονται κάποια άτομα από την ομάδα του και κυρίως ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ωστόσο ο Εμμανουήλ βρήκε αρκετούς συμπαραστάτες, όπως την Ευρυδίκη και τον Γιώργο Κατσαούνη, οι οποίοι τοποθετήθηκαν υπέρ του.

Την βραδιά έκλεψε και ο τσακωμός της Μυριέλλας με την Σοφιάννα, για κάτι που είπε η παίκτρια των κόκκινων στον Κωνσταντίνο κι μεταφέρθηκε λάθος στην μπλε ομάδα.

Νέο περιστατικό ανάμεσα σε Τάκη και Κωνσταντίνο - Τον έσπρωξε στον αγώνα

Οι εντάσεις στην Μπλε ομάδα του Survivor 5 φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Ο Τάκης Καραγκούνιας δε είναι ένας από τους παίκτες που έχουν την τάση να βρίσκονται στο κέντρο των εξελίξεων σε κάθε περίπτωση.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικοινωνίας, το οποίο πήγε τελικά στους Κόκκινους, είχε μία πολύ έντονη στιγμή με τον Κωνσταντίνο. Από την μέρα που ο Κωνσταντίνος έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, η μπλε ομάδα δεν τον καλοδέχτηκε και έτσι οι καυγάδες που έχουν δημιουργηθεί είναι αρκετοί.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Τάκης έχασε έναν καίριο πόντο για την ομάδα. Αμέσως μετά το τέλος του ραν λοιπόν, ο Κωνσταντίνος έτρεξε κατά πάνω του για να τον αγκαλιάσει και ο Τάκης τον έσπρωξε δυνατά.