Survivor 5: «Με κλώτσαγες ρε..» - Απίστευτος καυγάς Τάκη και Κατσαούνη

«Μπράβο ρε μάγκα, μπράβο!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Με κλώτσαγες ρε..» - Απίστευτος καυγάς Τάκη και Κατσαούνη

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2/4 περισσότερους καυγάδες και εντάσεις δεν θα μπορούσε να έχει! Οι παίκτες, δικαιολογημένα είναι επηρεασμένοι και εμφανώς καταβεβλημένοι από την πείνα και τις κακουχίες, και εκεί οφείλονται τα νεύρα και τα ξεσπάσματα τους. Προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλό, από ότι φαίνεται ο Τάκης και ο Κατσαούνης ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στη νίκη και πάνω στην ένταση ειπώθηκαν κάποιες κουβέντες παραπάνω.

Αρπάχτηκαν Καραγκούνιας και Κατσαούνης στο αγώνισμα

Στο τέλος της μονομαχίας τους ο Κατσαούνης, προφανώς έσπρωξε τον Τάκη και εκείνος γύρισε με έντονο και εκνευρισμένο ύφος τον ρώτησε αν βλέπει μπροστά του, και έτσι ήρθαν σε διαπληκτισμό κατηγορώντας ο ένας τον άλλον.

«Αρχίζουν να με φοβούνται..» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Τζο Μαριδάκη

Για ψυχολογικό πόλεμο από τους συμπαίκτες της μίλησε στην αρχή του επεισοδίου του Survivor, το Σάββατο 2/4, η Τζο Μαριδάκη, η οποία αποτέλεσε το μήλον της έριδος, εξαιτίας της υποψηφιότητας της την προηγούμενη εβδομάδα. Η παίκτρια, μετά την αποχώρηση της Μυριέλλας και τα όσα ειπώθηκαν έκανε κάποιες δηλώσεις που θα συζητηθούν σε περίπτωση που ισχύουν.

Η δυνατή παίκτρια των Κόκκινων, μίλησε για τις υποψίες της πως ίσως δεν την θέλουν στην ομάδα μιας και την ψηφίζουν και πως σε καμία περίπτωση δεν πουλάει την ομάδα της όπως ειπώθηκε. Επίσης έκανε αναφορά στην συμπεριφορά που λαμβάνει από την ομάδα της, θεωρώντας πως δέχεται ψυχολογικό πόλεμο.