Survivor 5: «Υποφέρουμε, πεινάμε» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κόκκινη ομάδα

«Που θα πάει αυτό;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Υποφέρουμε, πεινάμε» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κόκκινη ομάδα

Όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου 3/4 στο Survivor, το έπαθλο φαγητού, το πρώτο της εβδομάδας που ξεκινάει κερδήθηκε από τους Μαχητές που απέδειξαν πως είναι καλύτεροι από τους Κόκκινους, παρά τις βλέψεις των τελευταίων σχετικά με τον αγώνα.

Οι Μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν των Κόκκινων, οι οποίοι μετά την ήττα τους να έψαχναν να βρουν τους λόγους που για ακόμα μία φορά έχασαν το φαγητό μέσα από τα χέρια τους, μιας και η πείνα τους έχει κάνει να μην μπορούν να σταθούν.

Η απογοήτευση των Κόκκινων μετά την ήττα τους

"Υποφέρουμε, πεινάμε, πού θα πάει αυτό;" αναρωτήθηκε ο Στάθης ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως για ακόμα μία φορά θα έμενε νηστικός. Στην αντίπαλη όχθη, οι Μπλε πανηγύριζαν για τη νίκη τους, περιμένοντας πώς και πώς να γευτούν το υπέροχο γεύμα που τους περίμενε.

«Με κλώτσαγες ρε..» - Απίστευτος καυγάς Τάκη και Κατσαούνη

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2/4 περισσότερους καυγάδες και εντάσεις δεν θα μπορούσε να έχει! Οι παίκτες, δικαιολογημένα είναι επηρεασμένοι και εμφανώς καταβεβλημένοι από την πείνα και τις κακουχίες, και εκεί οφείλονται τα νεύρα και τα ξεσπάσματα τους. Προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλό, από ότι φαίνεται ο Τάκης και ο Κατσαούνης ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στη νίκη και πάνω στην ένταση ειπώθηκαν κάποιες κουβέντες παραπάνω.

Στο τέλος της μονομαχίας τους ο Κατσαούνης, προφανώς έσπρωξε τον Τάκη και εκείνος γύρισε με έντονο και εκνευρισμένο ύφος τον ρώτησε αν βλέπει μπροστά του, και έτσι ήρθαν σε διαπληκτισμό κατηγορώντας ο ένας τον άλλον.