Survivor 5: «Θα κάνω ότι θέλω!» - Τα "βρόντηξε" και έφυγε ο Κωνσταντίνος

Σηκώθηκε και έφυγε από τη φωτιά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θα κάνω ότι θέλω!» - Τα

Μετά τη συνομιλία του Σπύρου Μαρτίκα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σχετικά με το ποιος θα πρέπει να φύγει από την ομάδα και να βγει υποψήφιος σε περίπτωση ήττας στο σημερινό επεισόδιο 3/4 του Survivor, η ομάδα αποφάσισε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν τον αγώνα, και η Ευρυδίκη αποφάσισε να μάθει στον Κωνσταντίνο να μαγειρεύει σε περίπτωση που χρειαστεί να το κάνει κάποια στιγμή.

Έφυγε άρων άρων ο Εμμανουήλ από το μαγείρεμα

Η δημοφιλής παίκτρια, που έχει δείξει την συμπάθεια της προς το πρόσωπό του, και τον υποστηρίζει αρκετές φορές, αποφάσισε να περάσει χρόνο και να ασχοληθεί με το να του δείξει πως να μαγειρεύει ωστόσο όταν μαζεύτηκαν όλοι γύρω από τη φωτιά, εκείνος σηκώθηκε και έφυγε λέγοντας πως βαριέται να το κάνει αυτό την συγκεκριμένη ώρα και απομακρύνθηκε από τη καλύβα..

«Σου απαγορεύω να μου μιλάς»

Όλα είναι πιθανά και όλα μπορούν να αλλάξουν στο παιχνίδι των ανατροπών, όπως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και αλλιώς το Survivor, το μόνο που έχουμε πάψει ωστόσο να ελπίζουμε είναι πως κάποια στιγμή θα λήξει η "κόντρα" του Τάκη Καραγκούνια με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Οι σχέσεις τους έχουν φτάσει στα άκρα, και κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή όπως βλέπουμε.

Άλλος ένας καβγάς μεταξύ Τάκη και Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα δήλωσε: «Μόνο με έναν άνθρωπο δεν μπορώ να επικοινωνήσω και ξέρετε όλοι ποιος είναι αυτός. Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να βρω κώδικα επικοινωνίας, αλλά προφανώς δεν υπάρχει για τον Τάκη. Ξυπνάει το πρωί θέλει να μιλήσει πρώτος, κοιμάται το βράδυ θέλει να μιλήσει τελευταίος, Μαλώνει με όλο τον κόσμο. Όλοι με σέβονται έξω και ήρθα εδώ να μου μιλάει έτσι ο Τάκης».

Ο Τάκης Καραγκούνιας αφού απαγόρευσε στον Κωνσταντίνο να του μιλάει είπε χαρακτηριστικά: «Τρέχω για όλους, παίζω για όλους, έχω κουραστεί πλέον, πρέπει να κοιτάξω λίγο τον Τάκη γιατί στο μαραθώνιο που λέγεται Survivor, θέλω να τερματίσω. Πρέπει να προσέχω τι λέω και τι κάνω, γιατί έχουν μπει άτομα μέσα που ήρθαν να κάνουν το δικό τους σόου και αγωνιστικά είναι ανύπαρκτοι και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι σόου και ίντριγκες».