Survivor 5: "Στηθήκατε για να δημιουργήσετε δήθεν..." - Ξέφυγε ο Απόστολος Ρουβάς όταν έσβησαν οι κάμερες

Με ποιους τα έβαλε και γιατί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Οι εντάσεις στο Survivor 5 δεν έχουν τέλος, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να δούμε ακόμη και τους πιο ήρεμους να «ξεσπάσουν». Όταν έχεις να κάνεις, ειδικά, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, δεν είναι δύσκολο να οδηγηθείς στην παράνοια, με την ίδια να επιχειρεί πολλές φορές να προκαλέσει ίντριγκα. Και το έκανε ακόμη μια φορά στο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία, προκαλώντας την αντίδραση ενός άλλοτε συμπαίκτη της.

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι συνήθως αρκετά ήρεμος και οι εκφράσεις του είναι μετρημένες και ορθές, αλλά μέχρι και αυτός κατάφερε να βγει... από τα ρούχα του με τη συμπεριφορά της παίκτριας της μπλε ομάδας, με αφορμή όσα είπαν μεταξύ τους στο στίβο μάχης και το πώς τον κατηγόρησε εκείνη στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Ρουβάς ειρωνεύτηκε τη Βρισηίδα στη διάρκεια του αγώνα πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, αντιδρώντας στις αποδοκιμασίες της δεύτερης προς το συμπαίκτη του, που βρισκόταν στον τελικό στόχο και τελικά πήρε τον πόντο. Εκείνη προσπάθησε να τον πικάρει, αλλά ο γνωστός σεφ της απάντησε με το δικό του τρόπο, μιμούμενος τον τρόπο ομιλίας της.

Οι δυο τους τα είπαν και στο συμβούλιο, όπου απέναντι στις άναρθρες κραυγές της Βρισηίδας, ο Απόστολος απάντησε ξεκάθαρα το γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι. Άπαντες κατάλαβαν, εκεί, ποιος κρατά δύο μέτρα και δύο σταθμά, με τον Ρουβά να εκνευρίζεται και μετά το τέλος του συμβουλίου να «ξεσπά».

«Karma is a bi@@h», του είπε η Βρισηίδα στο αγώνισμα και στο συμβούλιο, συνεχίζοντας με τους συμπαίκτες της μόλις έκλεισαν οι κάμερες... δείτε τι ακριβώς συνέβη στο Athensmagazine.gr