Survivor 5: «Ήρθες εδώ να κάνεις πασαρέλα» - Η παραγωγή μπήκε ανάμεσα σε Κατσαούνη και Εμμανουήλ

Τσακώθηκαν μετά το συμβούλιο του νησιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Ήρθες εδώ να κάνεις πασαρέλα» - Η παραγωγή μπήκε ανάμεσα σε Κατσαούνη και Εμμανουήλ

Το Survivor 5 έψαχνε... το πρόσωπό του και φαίνεται πως το βρήκε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος έχει καταφέρει μέσα σε μόλις μερικές μέρες να τσακωθεί με... όποιον μιλά ελληνικά, ισπανικά, αγγλικά, ή όποια άλλη γλώσσα, με την έντονη προσωπικότητά του να μην τιθασεύεται εύκολα.

Μπορεί εξαρχής να έχει αποδείξει, ότι αγωνιστικά τουλάχιστον δεν είναι ικανός για το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά στο παιχνίδι του Ατζούν διόλου απαραίτητο είναι αυτό, εφόσον ξέρεις καλά να ιντριγκάρεις. Και η Ανθή Σαλαγκούδη, άλλωστε, έκατσε για αρκετό καιρό και θυμόμαστε όλοι την ιστορία που έγραψε αγωνιστικά.

Άπαντες οι παίκτες των δύο ομάδων, λοιπόν, μιλούν για όσα έχει κάνει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Εμμανουήλ, με εκείνους που νιώθουν κάποια εσωτερική ανάγκη να βγαίνει η... Μπουμπουλίνα από μέσα τους, όπως θα έλεγε και ο Χάρης Μαυρουδής στο «Λούφα και Απαλλαγή», καθώς δεν ανέχονται τη διαφορετικότητα για κάποιο λόγο.

Δεν είναι, δηλαδή, μονάχα ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος βρίσκει διαρκώς αφορμές για να του επιτεθεί με φοβερή σφοδρότητα, με τους καβγάδες τους να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Υπάρχει και ο Γιώργος Κατσαούνης, που πολλές φορές μας έχει δείξει τη... βαρβατίλα του, επομένως δύσκολα θα έκανε χωριό με έναν άνθρωπο σαν τον Κωνσταντίνο.

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr