Survivor 5: Τα ποσοστά της χθεσινής 6/4 ψηφοφορίας

Ποιος την γλίτωσε παρά τρίχα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τα ποσοστά της χθεσινής 6/4 ψηφοφορίας

Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και πριν από λίγο διέρρευσαν και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Όπως σας αποκαλύψαμε από χτες σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί την αποχώρηση της κολλητής της φίλης. Ωστόσο πριν από αυτό ας μάθουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Το όνειρο των παικτών της μπλε ομάδας να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ είναι αρκετά κοντά αφού μπορεί να έκανε εντύπωση ότι παρέμεινε και να νομίζουν όλοι ότι τελικά έχει κοινό έξω που τον στηρίζει όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Κι αυτό διότι ο κομμωτής παρέμεινε πολύ οριακά στο Survivor και για ελάχιστες ψήφους έκανε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αποχωρήσει. Βασικά περισσότερο παρέμεινε γιατί είχε λίγες ψήφους η Ευρυδίκη, παρά για το γεγονός πως είχε εκείνος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως πρώτη και με διαφορά βγήκε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία σε προηγούμενες ψηφοφορίες είναι συγκεντρώσει πολύ μικρό ποσοστό και φάνταζε κι αυτή φαβορί για αποχώρηση! Τι σημαίνει αυτό; Πως μπορεί ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ να την γλίτωσε όμως έφτασε πολύ κοντά στην αποχώρηση του, η οποία δεν αποκλείεται να έρθει την επόμενη εβδομάδα αν έχει πιο δυνατούς αντίπαλους απέναντί του!

Όσον αφορά τα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σας είπαμε ότι πρώτη βγήκε η Βρισηίδα, δεύτερος ο Κωνσταντίνος και τρίτη η Ευρυδίκη! Όσο για τα ποσοστά, η Βρισηίδα πήρε κοντά στο... διαβάστε περισσότερα εδώ.