Survivor 5: Οι πρώτες ώρες στην καλύβα χωρίς την Ευρυδίκη - «Δε θα είναι πια το ίδιο...»

Ποιοι τα έχουν βάψει μαύρα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Οι πρώτες ώρες στην καλύβα χωρίς την Ευρυδίκη - «Δε θα είναι πια το ίδιο...»

Το σημερινό επεισόδιο 9/4 του Survivor 5 ξεκίνησε λίγο ζόρικά μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από την μπλε ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες ήταν δεμένοι και φυσικά εκτιμούσαν το μοντέλο για το χαρακτήρα και την μαχητικότητα της.

Η Ανδριώτου ήταν εκείνη που δε μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι έφυγε η φίλη της και μέσα στα σκοτάδια στην καλύβα άρχισε να κλαίει με λυγμούς.

Οι πρώτες ώρες στην καλύβα χωρίς την Ευρυδίκη στο Survivor

Survivor 5 spoiler 9/4: Κλείδωσε! Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο φαγητού

Ανατρεπτικό και γεμάτο εντάσεις θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor 5. Σήμερα Σάββατο 9/4 θα δούμε τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο φαγητού. Κόκκινοι και Μπλε θα ξεκινήσουν δυναμικά τη νέα εβδομάδα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ωστόσο δεν θα λείψουν οι τσακωμοί.

Αρχικά να πούμε πως η αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού έχει φέρει μεγάλη ένταση στην ομάδα των Μπλε. Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι άσχημα ψυχολογικά και έφτασε στο σημείο να ζητήσει να αποχωρήσει (δείτε όλο το παρασκήνιο), ενώ από την άλλη όλοι οι παίκτες έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, αφού εκείνος ήθελαν να φύγει.

Ο κομμωτής έχει αναστατώσει την ομάδα του από την ημέρα κιόλας που μπήκε στο ριάλιτι. Έχει τσακωθεί με τον Τάκη Καραγκούνια, με τα κορίτσια, ενώ έχει φτάσει στα όρια του μέχρι και τον Άρη Σοϊλέδη.

Όσον αφορά τον στίβο μάχης, θα δούμε να επικρατεί ένας μικρός χαμός ανάμεσα στις δυο ομάδες, λόγω του Τάκη Καραγκούνια. Σε ένα ματσάρισμα με τον Νίκο Γιάννη και συγκεκριμένα σε ένα εμπόδιο που πρέπει να περάσουν από κάτω, του ρίχνει καταλάθος (όπως τουλάχιστον βλέπουμε μέχρι στιγμής) χώμα στο πρόσωπο με τα πόδια του την ώρα που πήγαινε να βγει.

Όταν τελειώσει λοιπόν το παιχνίδι ο Νίκος θα κατηγορήσει τον Τάκη με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα και οι συμπαίκτες τους να τους χωρίζουν - δείτε εδώ το trailer και όλα όσα θα συμβούν.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να φέρει τον οριστικό πόντο και να κερδίσει το αγώνισμα που έχει έπαθλο φαγητό, θα είναι η Κόκκινη! Οι κάποτε Διάσημοι θα φάνε και θα ξεκινήσουν δυναμικά την εβδομάδα τους.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram