Survivor 5: «Άκου να σου πω αγοράκι μου...κάπου όπα!» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Εμμανουήλ

Tι τον έπιασε τώρα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Άκου να σου πω αγοράκι μου...κάπου όπα!» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Εμμανουήλ

To Survivor 5 το Σάββατο 9/4 ξεκίνησε με εντάσεις και φανερές ενοχλήσεις μιας και η τελευταία αποχώρηση δεν ήταν αυτή που περίμεναν παίκτες της μπλε ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αν και ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση τελικά φαίνεται πως έχει κοινό και δεν έφυγε.

Η ομάδα του λοιπόν και ειδικά ο Άρης και ο Ταβλαδάκης εξέφρασαν ανοιχτά πως δε θα ήθελαν να μείνει ο κομμωτής για αγωνιστικούς κυρίως λόγους. Όταν άκουσε τα ψυχρά αυτά λόγια ο Εμμανουήλ άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα.

Τα καρφιά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο survivor 5

«Άκου να σου πω αγοράκι μου...κάπου όπα», είπε ο Εμμανουήλ.

Σε σοκ οι παίκτες - Η εμφάνιση του Ατζούν στο συμβούλιο του νησιού για ανακοινώσεις

Το Survivor 5 είναι το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών και όχι αδίκως. Πολλές φορές έχουμε δει να έρχονται τα πάνω κάτω εντελώς ξαφνικά. Έχουμε δει παίκτες φαβορί να αποχωρούν χωρίς να το περιμένει κανείς, αλλά και εισόδους νέων προσώπων "βόμβα".

Και ενώ επικρατεί χαμός στον Άγιο Δομίνικο πίσω από τις κάμερες με τις δύο ομάδες να απειλούν την παραγωγή, ο Ατζούν πολύ σύντομα θα προκαλέσει σοκ σε όλους τους παίκτες με αυτά που θα ανακοινώσει.

Όπως αναφέρουν πρώτες πληροφορίες μας, ο Τούρκος παραγωγός στα επόμενα επεισόδια θα εμφανιστεί στο συμβούλιο του νησιού και θα κάνει ορισμένες ανακοινώσει στους παίκτες με σκοπό να τους ηρεμήσει αλλά και να τους χαροποιήσει.

Βρισκόμαστε σχετικά κοντά στην ένωση των ομάδων και όπως θα αποκαλύψει έρχονται τεράστια έπαθλα για τις νικήτριες ομάδες. Για παράδειγμα ταξίδια σε μεγάλες χώρες, αλλά και εξωτικά μέρη, πάρτι και όχι μόνο.

Survivor 5 συμβούλιο νησιού