Survivor 5: Ποιος παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Θα τον κρατήσει άραγε το κοινό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Ποιος παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το σημερινό επεισόδιο 10/4 στο Survivor 5 μπορεί να ξεκίνησε ευχάριστα για όλες τις ομάδες όμως η συνέχεια ήταν γεμάτη εντάσεις και ανατροπές. Η μπλε ομάδα έχασε άλλον έναν αγώνα και αυτή η ήττα, την οδήγησε να πάει στην κάλπη και να δώσει έναν συμπαίκτη της προς αποχώρηση.

Όπως σας το είχαμε πει και εμείς οι ίδιοι, ο Εμμανουήλ καταψηφίστηκε από όλη την ομάδα καθώς τον βλέπουμε να προκαλεί διαρκώς εντάσεις. Εκείνος ενώ νωρίτερα ζήτησε να μην ψηφιστεί, τελικά δεν παραξενεύτηκε καθόλου με το αποτέλεσμα.

Ποιος είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα στο Survivor 5

«Θα ζητήσω κάτι για πρώτη φορά στο παιχνίδι...» - Ο Λιανός έκανε ανήκουστη έκκληση

Oι εντάσεις και οι τσακωμοί δεν έλειψαν ούτε σήμερα 10/4 από το επεισόδιο του Survivor 5, καθώς η μπλε ομάδα έχασε τον αγώνα ασυλίας και δύο παίκτες ήρθαν στα μαχαίρια. Ο λόγος για τον Εμμανουήλ και τον Τάκη που ενώ αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στην καλύβα, συνέχισαν τις εντάσεις και στο συμβούλιο του νησιού.

Έτσι λοιπόν ο Λιανός δεν άντεξε να ακούει άλλο τις φωνές τους και για πρώτη φορά όσο είναι παρουσιαστής στο reality επιβίωσης ζήτησε από τον Καραγκούνια να αλλάξει θέση, προς αποφυγή και άλλων εντάσεων.