Survivor 5 trailer 11/4: "Φύγε! Θέλουμε να φύγεις» - Οι Μπλε ξεφτιλίζουν ασύστολα τον Εμμανουήλ

Τα ουρλιαχτά στην καλύβα και τα κλάματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 11/4:

Μπορεί την πρώτη ασυλία της εβδομάδας να κέρδισαν οι Κόκκινοι στο Survivor 5, ωστόσο οι Μπλε έχουν πεισμώσει πολύ και θέλουν όσο τίποτα άλλο να κερδίσουν την δεύτερη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να βρεθούν αντιμέτωποι οι αντίπαλοι τους με τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ. Αν δεν φύγει ο κομμωτής τότε θα αρκεστούν στο να διώξουν έναν αντίπαλο.

Απόψε λοιπόν Δευτέρα 11/4, οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα, αφού την επόμενη εβδομάδα είναι η ένωση και θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Μέχρι ωστόσο να δούμε το αγώνισμα θα γίνουν πολλά και κυρίως στους Μπλε.

Όπως παρακολουθήσαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, οι Μπλε για ακόμη μια φορά θα γίνουν μαλλιά κουβάρια εξαιτίας του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Θα φτάσουν στο σημείο όλοι οι παίκτες να του φωνάζουν στην καλύβα "θέλουμε να φύγεις", όχι μόνο λόγω του αγωνιστικού κομματιού αλλά και γιατί μόνο τσακωμούς ξέρει να προκαλεί.

Μάλιστα, σημειώθηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό μετά το χθεσινοβραδινό 10/4 συμβούλιο του νησιού, καθώς έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν ο ένας τον άλλον.

Βέβαια, η ένταση αυτή θα συνεχιστεί και στο συμβούλιο του νησιού με τον Τάκη Καραγκούνια να αναφέρει μπροστά στον Γιώργο Λιανό πως δεν αντέχει άλλο. Όπως δήλωσε τους βρίζει, ενώ λέει και για τις οικογένειες τους. Από την άλλη ωστόσο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστήριξε τον εαυτό του αποκαλύπτοντας πως του συμπεριφέροντα άσχημα και όλο τον μειώνουν.

Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας!!!

Το 11/4 trailer του Survivor 5