Survivor 5: "Σκοτώθηκαν" πριν τον αγώνα Τάκης και Κωνσταντίνος - «Μετά το συμβούλιο άκουσα...»

Χαμός ξανά στην Μπλε ομάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Δεν έχουν τέλος οι καυγάδες στο Survivor 5 με πρωταγωνιστή φυσικά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τις εντάσεις να συνεχίζονται και στο αποψινό 11/4 επεισόδιο. Ο ίδιος από την αρχή κιόλας είχε δείξει τον εκνευρισμό του με αφορμή το χθεσινό συμβούλιο.

Ωστόσο, τα νεύρα δεν έμειναν μονάχα στην καλύβα αλλά και στον στίβο μάχης, με τον Τάκη και τον Κωνσταντίνο να έχουν για ακόμη μια φορά έναν έντονο διάλογο.

Συγκεκρινένα, ο Εμμανουήλ υποστήριξε πως μετά το τέλος του συμβουλίου, άκουσε μετά την ομάδα μερικά.. κοσμητικά επίθετα ενώ αναφέρθηκε πάλι στο μπούλινγκ, κάτι που έχει βγάλει από τα ρούχα όλους τους συμπαίκτες του, ειδικά τον Καραγκούνια, ο οποίος από την πλευρά του τον ειρωνευόταν συνεχώς.

Καυγάς Τάκη - Κωνσταντίνου στο Survivor 5

Χαμός στο διαδίκτυο με βίντεο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ - Είχε κυκλοφορήσει πριν μπει στο Survivor 5

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να μην είναι στο Survivor 5 όσους μήνες είναι οι συμπαίκτες του, ωστόσο έχει συζητηθεί περισσότερο από όλους από την πρώτη κιόλας ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι. Έχει τσακωθεί με όλους, στα αγωνίσματα δεν είναι καλός, ενώ κατάφερε να διώξει μέχρι και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, από πάντα είχε αυτό τον εκρηκτικό χαρακτήρα, όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει και μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Καθημερινά έκανε διάφορες αναρτήσεις με τους διαδικτυακούς του φίλους να του σχολιάσουν σε κάθε βίντεο και φωτογραφία.

Ένα βίντεο ωστόσο που είχε αναρτήσει τον Μάρτιο του 2021 είχε κάνει χαμό. Της μόδας τότε ήταν τα βίντεο που με μια εφαρμογή μπορούσες να βάλεις το πρόσωπο σου σε όποιο σώμα ήθελες.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λοιπόν είχε επιλέξει να το βάλει σε μοντέλα του Hollywood και τα σχόλια είχαν πάρει "φωτιά". Άλλα ήταν αποθεωτικά άλλα όμως άκρως χυδαία.