Survivor 4 spoiler 12/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 12/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Αυτή την εβδομάδα το Survivor 5 είναι ανατρεπτικό! Εκτός του ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει κάνει την Μπλε ομάδα άνω κάτω με αποτέλεσμα όλοι να φωνάζουν πως πρέπει να αποχωρήσει, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η ένωση θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Λίγο πριν ενωθούν ωστόσο Μπλε και Κόκκινοι, παρακολουθήσαμε τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για την ασυλία. Την πρώτη πήραν οι Διάσημοι και την δεύτερη οι Μαχητές και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι κυριολεκτικά "βόμβα".

Απόψε ωστόσο, Τρίτη 12/4 οι δυο αντίπαλες ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα για το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία με αγαπημένα τους πρόσωπα. Όταν λοιπόν οι παίκτες φτάσουν στον αγωνιστικό χώρο και ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώσει τι επικοινωνία θα έχουν, θα ξεσπάσουν σε κλάματα. Ειδικά οι πιο παλιοί παίκτες έχουν να δουν την οικογένεια τους πάνω από 3 μήνες.

Όσον αφορά το αγώνισμα θα έχει πολλά και δύσκολα εμπόδια! Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μάλιστα θα χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αυτή η ομάδα κερδίσει απόψε 12/4 το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 4

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να βάλει τον τελικό στόχο και να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας είναι η Μπλε, η οποία κέρδισε και χθες 12/4 την δεύτερη ασυλία.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 5 spoiler 11/4