Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Άννα Βίσση και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ λίγο πριν το Survivor 5

Βίντεο ντοκουμέντο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Άννα Βίσση και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ λίγο πριν το Survivor 5

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λίγο πριν μπει στο Survivor 5 αναστάτωνε τις Αθηναϊκές πίστες με τις εξόδους τους. Μάλιστα, την Άννα Βίσση ένα βράδυ όχι απλά την είχε αναστατώσει αλλά οριακά δεν την νευρίασε την ώρα που τραγουδούσε στο Hotel Ερμού.

O hair stylist πολύ πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο είχε πάει να απολαύσει την τραγουδίστρια στο νυχτερινό της κέντρο στο Γκάζι και με το ζόρι τον κατέβασαν από την πίστα.

Το περιστατικό ανάμεσα σε Εμμανουήλ και Βίσση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο που πρόβαλλε η εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε ανέβει στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε και δεν έλεγε να κατέβει.

Μάλιστα, μέχρι και τα παιδιά της ορχήστρας του έλεγαν να κατέβει και να καθίσει στο τραπέζι του για να την αφήσουν να συνεχίσει το πρόγραμμα της, ωστόσο εκείνος.. τον χαβά του. Μετά από πολλές πιέσεις από την ίδια αλλά και τους μουσικούς τελικά τα κατάφεραν...

Τελικά ο Κωνσταντίνος δεν προκαλεί εντάσεις μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Στο νοσοκομείο άσχημα χτυπημένος από ανθρώπινο χέρι - Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μπορεί στο Survivor όλοι να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο όμως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο παρελθόν έχει περάσει πολύ δύσκολα! Αρκετοί τον έμαθαν μέσα από τα βίντεό του στο Tik Tok, άλλοι τώρα με την συμμετοχή του στο Survivor, όμως στη showbiz είναι ιδιαίτερα γνωστός εδώ και χρόνια!

Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν ο κομμωτής έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, όπως έναν άγριο ξυλοδαρμό που υπέστει στη Μύκονο το 2016!

Σοκ προκάλεσε ο αγαπημένος make up artist και κομμωτής των celebrities, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όταν δημοσίευσε φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού του! Ο Κωνσταντίνος, περιγράφει στην εφημερίδα «Freddo», τη δυσάρεστη περιπέτεια, που τον οδήγησε αιμόφυρτο, στο κέντρο υγείας της Μυκόνου «Αρχικά είδα έναν άντρα να με κοιτά επίμονα και να με πλησιάζει.

Όταν του ζήτησα το λόγο μου είπε "ξέρεις ποιος είμαι εγώ"; και μου επιτέθηκε.. Μου έδωσε μια κλωτσιά στο στήθος, έπεσα κάτω και χτύπησα το κεφάλι μου… Τον κυνήγησα και του έλεγα πως θα φωνάξω την αστυνομία. Τον πρόλαβα και προσπάθησα να του πάρω πίσω το κινητό μου που μου το είχε πάρει. Εκείνος με ξαναχτύπησε και έφυγε. Μετά φοβήθηκε και πέταξε το κινητό μου στη θάλασσα. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πως νιώθω. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Τα βράδια υποφέρω και δεν κοιμάμαι από τους πόνους. Έμαθα ποιος είναι και κάνω μήνυση».

Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο στο Athensmagazine.gr