Survivor 5: "Σφάχτηκαν" μετά τον αγώνα Ασημίνα και Άρης - "Δείξε τα α@χ@δ@α σου τώρα"

Βαριές κουβέντες μετά το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Οι Μπλε ήταν αυτοί που νίκησαν το αποψινό 12/4 έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, ένας αγώνας που πραγματικά πήγε πόντο πόντο, με την αγωνία να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Στην τελευταία μάλιστα αναμέτρηση, οι δύο παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν η Ασημίνα και ο Γιώργος Ταλάντσεβ, με τον δεύτερο να είναι τελικά αυτός που έβαλε τον τελειωτικό και καθοριστικό πόντο.

Μάλιστα, αμέσως μετά την νίκη τους, ο Άρης αγκάλιασε τον Γιώργο και του είπε ουρλιάζοντας "Δείξε τα α@χ@δ@α σου τώρα" κάτι που προσέβαλε αρκετά την Ασημίνα, μιας και ήταν ένας πολύ χυδαίος χαρακτηρισμός.

Η ίδια εξέφρασε την ενόχλησή της ενώπιων όλων, με πολλούς Μπλε μάλιστα να υποστηρίζουν τον Άρη, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας να ζητά συγγνώμη εκ μέρους του.

Ο καυγάς Άρη - Ασημίνας στο Survivor 5

Το έκοψαν στο μοντάζ - Η κίνηση της Ασημίνας κατά την διάρκεια του αγωνίσματος

Οι τρεις μήνες σε ένα ριάλιτι σαν το Survivor μόνο εύκολοι δεν είναι, με την πείνα και τις κακουχίες να επιδρούν καθημερινά και πιο δυνατά πάνω στα σώματα των παικτών, που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν.

Κάθε κίνηση των παικτών, ειδικά όσων βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο από το ξεκίνημα του ριάλιτι επιβίωσης, μπορεί να τους στοιχίσει σε έναν τραυματισμό, ο οποίος μπορεί να αποβεί μοιραίος και βλέπουμε ολοένα και περισσότερα κρούσματα στα αγωνίσματα, λόγω της δυσκολίας των στίβων μάχης και της φυσικής κατάστασης όλων.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι από τις παίκτριες, που... τα δίνουν όλα στους αγώνες και αυτό, φυσικά, έχει τις συνέπειές του, με την ίδια αρκετές φορές να δείχνει έτοιμη να «σκάσει», κάτι που συνέβη (29/3) στη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, συγκεκριμένα, έπιασε με λάθος τρόπο την δοκό και της γύρισε το νύχι με αποτέλεσμα να της φέρει πολύ πόνο και αίμα στα χέρια της.

Οι συμπαίκτες της ήταν εκεί, για να βοηθήσουν, ωστόσο η ίδια υπέφερε από τους πόνους. Σε εκείνο το σημείο και σε ένα πλάνο, που η παραγωγή δεν έδειξε, άρχισε να... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr