Survivor 5: Ποιος Δάντης; Τραγουδιστής έκπληξη στο πάρτι της ένωσης

Αυτό κι αν δεν το περιμένατε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ποιος Δάντης; Τραγουδιστής έκπληξη στο πάρτι της ένωσης

Πώς και πώς περιμένουν τόσο οι παίκτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό το πάρτι της ένωσης στο Survivor 5. Μέσα στους τελευταίους μήνες, έχουν ακουστεί διάφορα για τον τραγουδιστή που θα εμφανιστεί για να διασκεδάσει τους διαγωνιζόμενους.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ένα από τα ονόματα που ακούστηκε έντονα ήταν αυτό του Σάκη Ρουβά, ο οποίος έχει ταξιδέψει και στο παρελθόν στον Άγιο Δομίνικο. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το όνομα του Χρήστου Δάντη λόγω της σχέσης του με την Ασημίνα, ωστόσο φαίνεται πως κανένα από αυτά τα σενάρια δεν είναι αληθινό.

Ο τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης του Survivor 5

Το Σάββατο του Λαζάρου, 16 του μηνός, θα παρακολουθήσουμε την ένωση των δύο ομάδων στο νησί της Καραϊβικής. Παλιοί και νέοι παίκτες θα περάσουν μετά από καιρό μια ξεχωριστή νύχτα διασκέδασης πριν ξεκινήσουν ξανά οι σκληρές μάχες πάνω στην άμμο.

Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου είναι ήδη το νησί και ετοιμάζει το μενού που θα απολαύσουν οι παίκτες, ενώ τη μουσική τους διασκέδαση έχει αναλάβει ο Νίκος Κουρκούλης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα βρεθεί στην παρέα των παικτών με παλιές και νέες του επιτυχίες, αλλάζοντας το κλίμα που επικρατεί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Νίκος Κουρκούλης Survivor 5

Ζήτησε να μιλήσει εκτάκτως με τον Χρήστο Δάντη η Ασημίνα

Η κατάσταση στο Survivor 5 μονάχα εύκολη δεν είναι. Οι παίκτες των δύο ομάδων τα βρίσκουν... σκούρα στην προσπάθεια να επιβιώσουν στο ριάλιτι, με τις κακουχίες να τους επηρεάζουν άμεσα, τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά.

Μέσα σε όλο αυτό το... πακέτο απογοήτευσης, μπορείτε να προσθέσετε και το γεγονός, ότι οι παίκτες δεν έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν με τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, πέραν των νικών στο αγώνισμα επικοινωνίας. Κι αυτό, ορισμένες φορές, τους επηρεάζει περισσότερο και από το φαγητό, τις ασυλίες και τις ενδεχόμενες ήττες στα αγωνίσματα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μια παίκτρια, η οποία δεν κρύβει τα συναισθήματά της και τα αγωνίσματα επικοινωνίας είναι και για εκείνη αρκετά σημαντικά, καθώς έτσι έχει τη δυνατότητα να μιλήσει κυρίως με τον αγαπημένο της, Χρήστο Δάντη, με το ζευγάρι να μοιάζει ερωτευμένο εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα.

Η ποδοσφαιρίστρια, που βέβαια φαινόταν να πλησιάζει κι άλλο παίκτη, έχει μιλήσει πολλές φορές για τη λατρεία στο πρόσωπό του και οποιαδήποτε ενδεχόμενη απώλεια στο σχετικό έπαθλο την επηρεάζει άμεσα. Το ίδιο έγινε και στο τελευταίο επεισόδιο, το οποίο είχε και μια ιδιαιτερότητα ως προς το ίδιο το έπαθλο, με την μπλε ομάδα να το απολαμβάνει τελικά.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr