Απασφάλισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Δεν θα ξανά πήγαινα στο Survivor»

«Είμαι της άποψης πως τα πράγματα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απασφάλισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Δεν θα ξανά πήγαινα στο Survivor»

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο-.

Η ίδια εμφανίστηκε στο πλατό σαφώς μαυρισμένη και ανανεωμένη και μάλιστα έφερε ένα δώρο στον παρουσιαστή. Αφού κάθισαν και οι δύο, ξεκίνησαν φυσικά να μιλούν για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το Survivor 5

«Ακόμη και τώρα που ξέρω πως είναι δεν θα πήγαινα ξανά, γιατί είμαι της άποψης πως τα πράγματα στη ζωή πρέπει να γίνονται one, μία μόνο φορά. Ήταν μια εμπειρία ζωής και το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ μου».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μάλιστα έδωσε και τα δικά της προγνωστικά για το ποιον βλέπει στον τελικό.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χάρισε μέρος από τον μισθό της - Πού τα έδωσε;

Την Τετάρτη 6/4 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το τον Άγιο Δομίνικο, καθώς το κοινό δεν τις χάρισε τις ψήφους του. Έτσι η παίκτρια επέστρεψε στην Ελλάδα γεμάτη εμπειρίες και χρήματα στην τσέπη. (Δείτε εδώ πως έφτασε στο ΕΛ. Βενιζέλος). Ωστόσο αποφάσισε να μην κρατήσει όλο το ποσό το οποίο κέρδισε.

Λίγε μέρες, μετά την αποχώρηση η Ευρυδίκη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση ανθρωπιάς, δώρισε λενα μέρος από τον μισθό της στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα νέα γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανήρτησε μια φωτογραφία από την οργάνωση και ένα ευχαριστώ για τα 10.000 ευρώ που δώρισε.

Ευρυδίκη - Χαμόγελο του Παιδιού