Survivor 5: Ποιος Jason Derulo; Αυτός είναι ο Έλληνας τραγουδιστής που θα βρεθεί στην ένωση!

Θα κάνει χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ποιος Jason Derulo; Αυτός είναι ο Έλληνας τραγουδιστής που θα βρεθεί στην ένωση!

Πώς και πώς περιμένουν οι παίκτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό το πάρτι της ένωσης στο Survivor 5. Μέσα στους τελευταίους μήνες, έχουν ακουστεί διάφορα για τον τραγουδιστή που θα εμφανιστεί για να διασκεδάσει τους διαγωνιζόμενους.

Παλιοί και νέοι παίκτες θα περάσουν μετά από καιρό μια ξεχωριστή νύχτα διασκέδασης πριν ξεκινήσουν ξανά οι σκληρές μάχες πάνω στην άμμο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ένα από τα ονόματα που ακούστηκε έντονα ήταν αυτό του Σάκη Ρουβά, ο οποίος έχει ταξιδέψει και στο παρελθόν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και το όνομα του Χρήστου Δάντη, ωστόσο κανείς από τους δύο τελικά δεν "έκλεισε" για το νησί.

Ο τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης του Survivor 5

Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου είναι ήδη το νησί και ετοιμάζει το μενού που θα απολαύσουν οι παίκτες, ενώ όπως αποκαλύφθηκε η μουσική τους διασκέδαση έχει αναλάβει ο Νίκος Κουρκούλης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα βρεθεί στην παρέα των παικτών με παλιές και νέες του επιτυχίες, αλλάζοντας το κλίμα που επικρατεί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Βέβαια, είναι πιθανόν ο Ατζούν Ιλιτζαλί να επιφυλάσσει και μια ακόμα έκπληξη. Πιθανώς να φέρει κι έναν ακόμη καλεσμένο – έκπληξη για να διασκεδάσει τους παίκτες σε μια VIP συναυλία, όπως είχε γίνει πέρυσι με τον Jason Derulo.

Νίκος Κουρκούλης Survivor 5

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Κουρκούλη από τον Άγιο Δομίνικο

Μπορεί για το πάρτι της ένωσης να συζητήθηκε το όνομα του Χρήστου Δάντη λόγω της σχέσης του με την Ασημίνα, ωστόσο φαίνεται πως η παραγωγή αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να φέρει ως καλεσμένο που θα ξεσηκώσει τους παίκτες και την παραγωγή είναι ο Νίκος Κουρκούλης.

Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, ο Νίκος Κουρκούλης ανέβασε ένα βίντεο από τον Άγιο Δομίνικο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται και ο χώρος στον οποίο πραγματοποιείται το πάρτι της ένωσης (δείτε εδώ το εντυπωσιακό trailer) καθώς και ο Γιώργος Λιανός.