Survivor 5 trailer 16/4: Ξεσάλωσαν οι παίκτες με τον Νίκο Κουρκούλη! Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Σοφιάννας

Χαμός απόψε στο πάρτι της ένωσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 trailer 16/4: Ξεσάλωσαν οι παίκτες με τον Νίκο Κουρκούλη! Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Σοφιάννας

Πώς και πώς περιμένουν οι παίκτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό το πάρτι της ένωσης στο Survivor 5. Παλιοί και νέοι παίκτες θα περάσουν μετά από καιρό μια ξεχωριστή νύχτα διασκέδασης πριν ξεκινήσουν ξανά οι σκληρές μάχες πάνω στην άμμο.

Οι Survivors θα κάνουν επιτέλους μπάνιο με σαμπουάν μετά από σχεδόν τρεις μήνες, θα φορέσουν καθαρά ρούχα - και τι ρούχα, υπερπαραγωγή! - θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, θα φάνε και θα πιούνε!

Όλα αυτά φυσικά παρέα με τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου αλλά και με τον μοναδικό Νίκο Κουρκούλη, ο οποίος θα βρεθεί στην παρέα των παικτών με παλιές και νέες του επιτυχίες, αλλάζοντας το κλίμα που επικρατεί στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ τις αναρτήσεις του από τον Άγιο Δομίνικο).

Όπως βλέπουμε στο καινούργιο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, εκτός από το γεγονός πως μερικοί παίκτες είναι αγνώριστοι μετά τα μποτέ τους, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φαίνεται πως δεν χάνει λεπτό την ευκαιρία να τους... ανακατέψει όλους! Ωστόσο, μετά το φαγητό, πρόκειται να ρίξουν αρκετό χορό, με την Σοφιάννα και τον Νίκο Γιάννη να είναι αυτοί που θα κλέψουν όλες τις εντυπώσεις με τις κινήσεις τους!

Το αποψινό 16/4 trailer του Survivor 5 για το πάρτι της ένωσης