Survivor 5: «Μήπως μας συμφέρει να χάσουμε τη δεύτερη ασυλία;» - "Καταπέλτης" η δήλωση της Σοφιάννας

Άρχισαν να γίνονται τα πρώτα "πηγαδάκια"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Μήπως μας συμφέρει να χάσουμε τη δεύτερη ασυλία;» -

Σε σκέψεις μπήκαν κάποιοι παίκτες της Μπλε ομάδας μετά την νίκη τους στο αγώνισμα ασυλίας την Κυριακή 17/4 στο Survivor 5! Μετά τα λόγια των Κόκκινων και την απογοήτευση τους που έχασαν, στην παραλία φάνηκε πως η Σοφιάννα είχε διαφορετική γνώμη, καθώς δήλωσε την αμφιβολία της στο αν συμφέρει να κερδίσουν και την δεύτερη ασυλία.

Το "πηγαδάκι" και οι δηλώσεις της Σοφιάννας για τη δεύτερη ασυλία

Η παίκτρια απευθύνθηκε σε κάποια άτομα της ομάδας της και αναρωτήθηκε αν θα τους συμφέρει στην πραγματικότητα να προσπαθήσουν να κερδίσουν και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, κρατώντας μέσα τους αδύναμους κρίκους που υπάρχουν σε αυτή και παρατείνοντας την παραμονή τους στο παιχνίδι.

«Μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας κεραυνοβόλος» - Ποιος έκλεψε τις εντυπώσεις της Σοφιάννας;

Μπορεί οι παίκτες των δύο ομάδων να έβαλαν τα καλά τους προκειμένου να διασκεδάσουν στο πάρτι, όμως έγιναν και ορισμένες δηλώσεις τις οποίες δεν περιμέναμε ότι θα τις ακούγαμε στο φετινό Survivor! Πιο συγκεκριμένα, μετά την περιποίηση του ένας συγκεκριμένος παίκτης έκανε την Σοφιάννα και μείνει έκπληκτη αλλά και να μείνει με το στόμα ανοιχτό με την τεράστια αλλαγή του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως έκλεψε τις εντυπώσεις της Σοφιάννας η οποία μόλις τον είδε ανέφερε χαρακτηριστικά πως ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και δήλωσε με σιγουριά πως ο Μαρτίκας πρόκειται να κάψει πολλές καρδιές με αυτό το παρουσιαστικό.